![]() |
|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7576777879 113> |
Автор | |
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Неисцрпна тема за пишување,зависно од бројот на прочитани книги. Очите-прозорец на душата,книгата-прозорец кон светот...а и компјутерот може да послужи како прозорец кон идеи,нели Анита? ![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Anita1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
mi treba sostav za ovaa teme ,,Knigata prozorec kon novi svetovi,,
![]() |
|
jas sum jas....
|
|
![]() |
|
Lile Bogdanovska ![]() Нов член ![]() Регистриран: 29.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
може ли да ми написете состав за ликот на Јон од книгата Пиреј од Петре М.Ангреевски фала однапред
![]() |
|
![]() |
|
dac123 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 29.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Ми треба состав за Македонска крвава свадба по мозност да се состои од вовед општи информации за романтизмот во македноја Главен дел да се поврзе со ликовите Цвета Спасе ДУко и Осман Бег и завршен дел да се состои од улогата и значењето на Чернодински
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
frooze ![]() Нов член ![]() Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Ај напишете цитати или дајте линк од лектирата во вид на е-лектира !
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
spomenka, marta, isti oci, sama... toj sto ja pravel programata za lektira vo osnovno ili mu e vujko na GP ili ne procital nisto podobro od ova... abe specijalisti li kje gi pravat decata za literaturata na GP... nema li drugi avtori za deca vo makadonija...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Сама - Горјан Петревски
|
|
![]() |
|
Може некој да ми помогне со лектирата Сама да ми ја напише преработката ? Pleaseee :( И неед јоур хелп !
|
|
![]() |
|
bojan todorovski ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
ako mozi da mi pomozete za sostav na tema gligor prlicev potocno za delata itno mi treba od napred blagodaram
|
|
![]() |
|
Maruska159 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
e aj mene mi treba :))
|
|
![]() |
|
Maruska159 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
ke moze li nekoj da mi pomogne ako ima nekoj sostav za
Pecalbari i Corbadzi Teodos :)) blagodaraam |
|
![]() |
|
kuzmanov vane ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
knigata prozorec kon svetot,poroda na denesnicataИзменето од Ninja 35 - 27.Март.2012 во 16:42 |
|
![]() |
|
sreknalicnost ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 5 |
moze nekoj da mi pomogne okolu osvrt na eden roman,7 oddelenie sum,blagodaram odnapred
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7576777879 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |