|
Фармерки |
Внеси реплика | страница <1 747576 |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мразам фармерки......
сакам по комотно да се чуствувам |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сакам `цевка` фармерки, со потемна боја...
Најнови што ги купив се едни избледени, како во киселина потопени Мајка ми не може да ме свати во тие, ама јас си ги обожавам, оти изгледаат клошарски |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фармерките се виновни за многу разводи ..........
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Мене отсекогаш ме интересирало што има под фармерки.
|
|
johnnie
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 108 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|
|
johnnie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ха, ха, ха... исто и јас... (а кој впрочем не...) Се комбинираат со се и сешто.... Инаку и јас ги сакам поприлепени.... како на мене, така и на убава женска нога.... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Едноставно - не можам без нив
Мора да се тесни, прилепени и еластични, комотни за секаква прилика, ги комбинирам со се и сешто, во зависност од прилика и расположение. Не можам да си го замислам плакарот без десетина пара фармерки, во нив се чувствувам најудобно... како втора кожа ми се |
|
johnnie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фармерки.... неизбежен дел од машката и женската гардероба.... Од 1850-тите год., кога биле "измислени", преку 1950-тите, кога станале популарни и масовно употребувани, пред се од тинејџерската популација, па се до денешен ден.... Levi's, Lee Cooper, Wrangler.... |
|
Внеси реплика | страница <1 747576 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |