![]() |
|
Добро утро |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7273747576 131> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
знаев дека ќе намирисаш ![]() |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
не мор...кај ми дозволува галичкото гага нешто да испуштам
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
мател, мател ![]() шуќур се појави, викам јаз'к на трошокот што го направив ![]() |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
добро утрооо...некој мател пандишпани ноќеска,а?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
А, еве кој е вреден. За сите ставила кафе!
![]() Алал да ми ти е мори снао, вредно невевче! ![]() ![]() |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
|
убав ден ![]() ![]() ![]() Изменето од Анастеа - 23.Септември.2013 во 08:38 |
|
![]() |
|
Добро утро. ![]() Како не сме биле вредни, јас частам денеска кафе и торта. Само момент да ја извадам од фурната. ![]() |
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Ајдете бре домаќинки, каде сте?
![]() Јас еве, веќе си ја завршив работава и си заминувам, а вие уште не сте се вклучиле! ![]() Дали уште не сте се „освестиле“ или појадок спремате или пак си шмрчкате од каВето? Леле, ова последново ми личи на „словенска антитеза“. Само фали да продолжам со: ниту појадок спрема, ниту каВе пие, туку од спање лице мие ... ![]() |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
|
д4б3 ![]() Сениор ![]() ![]() Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
so trilemi |
|
![]() |
|
Биба е највредна. Ете ја се исклучи, тестото и стасало веќе... ![]() |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Аман имајте милост
![]() ![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Кифлички и тоа по еден чудесен рецепт. Нема да кажам кој ми го даде. Само ќе го погледнам. ![]() |
|
![]() |
|
и после јас демек крива,од мене 100 кила ке се сторела...види ја ти неа ,трај-прај...кифлички,а?
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7273747576 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |