![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7172737475 90> |
Автор | |
Liljana01 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
![]() |
Cuvstvuvam tolku golema bolka ,kako da izgubiv nekoj najblizok i neznam kolku vreme ke mi treba da nesto me razveseli; te sakav no neznaev kolku; a sega sigurno znam; i ke te sakam zasekogas.
|
|
![]() |
|
Liljana01 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
![]() |
Te sakame angelce nase sjajno , sveti vecno za nas; ti znaes da go napravis toa na tvoj poseben nacin; pocivaj vo najgolem mir za sekogas.
|
|
![]() |
|
jonecpa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 107 |
![]() |
НЕ АНГЕЛ, СЕРАФИМ.
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() |
dali znaese kolku go sakame SITE???
![]() ova e premnogu bolno ![]() sega veruvam deka navistina postojat angeli Изменето од Alekta - 17.Октомври.2007 во 20:35 |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
gtrajko1 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 3 |
![]() |
Dragi naš ANGELE! Srce nije kamen,srce zaista nije kamen....... plaće i plaće i plaće za TEBE!
Makedonijo, bidi gorda što go imavme TOŠE!
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() |
Lellee Toshe po4ivaj u mir ama na site im nedostasuvash lellee............
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vesni4ka_16 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() |
zasekogaske ostanis vo moeto srce i misli! krusevo nema da bide isto bez tebe! te sakam... pocivaj vo mir....
|
|
![]() |
|
manny ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() |
duri i jas gi slusav tvoite pesni, ni go razubavuvase zivotot na site i ni ostavi vazna poraka za ljubov...
pocivaj vo mir |
|
![]() |
|
чаир ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 950 |
![]() |
Песна напишана од Тони Цетински на опростувањето во загреб Ostavi svjetlo na putu kojim želiš poći, Podigni ruke, u bijeli hram uspravno kreni A ja? A ti? Ova te zemlja voli i čuva uspomene na dane kad si bio tu, A ona? Tony Cetinski |
|
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
|
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
![]() |
Lesna ti zemja, Tose
|
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
![]() |
|
YOO> ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Madagascar Статус: Офлајн Поени: 12 |
![]() |
SITE GO IZGUBIVME TOSE
NEKOJ BEZ TOSE OSTANA BEZ PRIJATEL, NEKOJ BEZ DRUGAR, NEKOJ BEZ RODNINA, NEKOJ OSTANA SAMO BEZ TOSE NO SIGURNO E DEKA NA SITE NI NEDOSTASUVA. DETETO SO ANGELSKI GLAS SI ZAMINA DO NAS KAKO ZVEZDA OTIDE DA NI BIDE ANGEL CUVAR NA SITE NAS. SEKOGAS KE ODZONUVAAT NEGOVITE ZBOROVITE " VE LJUBAM SITE " POSLEDEN POZDRAV DO MOJOT DRUGAR |
|
2 fast 4 every one
|
|
![]() |
|
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
![]() |
ke ostanes vo moeto srce zasekogas
ti bese bozji sin koj nikoj ne moze da go zameni |
|
speed
|
|
![]() |
|
PreciousG ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
![]() |
Angelot letna i ne ostavi sami!!! prodolzi da im pees na angelite..prodolzi ja svojata pesna tamu gore...naseto krusevo e prazno!!! veke mi falis!!! nikogas nema da bides mrtov zasto vecno ke zivees vo nasite srca!!! tvojata muzika e molitva za nas..mevlem za nasite dusi... TE SAKAM!!!
|
|
![]() |
|
toni_13 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
![]() |
TOSE POCIVAJ VO MIR A TVOJATA MUZIKA VECNO KE TRAE.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7172737475 90> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |