|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 7172737475 1402> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk kaj mene sekogas ima. ako neam jas ima sestra mi ako nema sestra mi ima majka mi ....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK nemam jas pojkeeee....
Изменето од Omar - 07.Јуни.2009 во 07:05 |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk pusam ja neso drugo cigara de
|
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas pusam nargile... a ti????
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci denes ne znam kolku temi projdov i kolku pati komentirav. se svrknav vise.
ps. omar stvarno so se smeeme ko neandrtalci? da ne sme smrknale neso po greska |
|
|
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...konecno
|
|
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i kazav i za ubava expresna voznja ako i e potrebna
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imase ubava zena...............
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zenata e kako debalansiran k*rsum: vleguva niz srceto pominuva preku dzebot a ti izleguva preku nosot
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si bil eden princ i se vikal ALADUMEN. Princot si imal devojka i ja ostavil. Ako sakas da znaes zosto procitaj go imeto na princot odnazad (NEMUDALA)
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koi 4 zemji se slicni na zenskiot plov organ? Anglija - sekogas vlazna, Germanija - podelena na 2 dela, Rusija - cesto e krvava, Makedonija - sekogas si go bara
|
|
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК.... Повеќе не му кажувам на Лаки каде има поговорки и афоризми....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovaa poraka ima ultravioletovo zracenje koe kaj nekoi predizvikuva slepilo a kaj seksualno nezadovolni e blaga nasmevka
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 7172737475 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |