IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Драг ИДИВИДИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Драг ИДИВИДИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7172737475 100>
Автор
Порака Обратен редослед
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2010 во 16:30
Драг ИдиВиди...
Лее...
Да не си ти...
Ќе бев на 0 со мотивација...и инспирација...
бакнеж
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2010 во 15:09
Драг Идивиди,

Следниот пат потсети ме да не практикувам креативност во кујна. Ако не те послушам - тресни ме со тавчето по глава да ми дојде умот.

Мајко мила, кој ќе мие, трие и прибира до вечер   

Шмрц   
Кон врв
computer Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Патриот

Регистриран: 25.Март.2010
Поени: 504
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај computer Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2010 во 11:46
Драг ИДИВИДИ

Ај види го потписот мој. И речи дали не те сакам? голема%20насмевка големо%20гушкање

Уште денес слободни денови, утре на работа голема%20насмевка
Тоа значи вечер нема да ти седам трета смена тага затоа што морам рано да станам и да бидам способна за работа. плазење голема%20насмевка

После ќе одам на кафе кај другарот ЧакНорис. големо%20гушкање Ќе дојдат и другиве фајтери големо%20гушкање абе најмногу си ги сакам бе голема%20насмевка

Изменето од computer - 24.Мај.2010 во 12:00
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2010 во 11:28
Драг идивиди...
Многу пати кога доаѓале кај мене, другари и другарки, ми имаат кажано дека мојава куќа има некоја топлина, дека секад е хаотично во неа и дека изгледа како дом на хипици. голема%20насмевка
Ама, ако, не се бунам... За тоа е заслужна мајка ми. Човече, ја обожавам!
Таква жена не се раѓа повторно. голема%20насмевка
Вчера правевме пици (сестра ми сакала домашни) и мене ми се заглави тоа тестото во алката со боцки.
И мајка ми ми вика: -Ти реков дека панкерскиот живот лошо влијае на тебе. голема%20насмевка
Јас ќутам и отпосле и викам: -А ти па, од кај знаеш што е панк?
-Ех, дете... јас кога бев средно, каква панкерка бев... имав црвена коса, имав нитни на фармерки, пцуев цело време..
Јас си викам WTF? Она? Панк? No way! Зема и ми покажа едни слики... Боже господе! изненадување Едвај ја препознав! голема%20насмевка
-Бегај ајде, го направи лом тестото.
-Не сум родена за домаќинка.
-Ауф, да, ти си родена да бидеш панкерка. Измиј креонот таму и расчисти малце собата, види на што ти личи!
Мразам кога ми кажува така и ја возвраќам удар: -А ти да расчистиш малце низ куќава, а?
-Што ќе ти е толку расчистување кога пак ќе биде хаос? Не е фората да биде се скоцкано. Нека биде малку кул, малце расфрлано, ме фаќа носталгија по тоа панкерскиот начин на живот!

___

Обично не раскажувам волку во детали, ама жими се, ја обожавам, еј!љубов

What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Патриот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај computer Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2010 во 23:38
Драг ИДИВИДИ

Интересен и малку напорен ден во исто време. голема%20насмевка Многу работи се случија на форумов, абе ИДИВИДИ како не трпиш се прашувам? голема%20насмевка

Инаку денеска ќе седам половина трета смена на форумов, другата половина ќе ја отспијам. голема%20насмевка Вчера излегував, денес ќе одмарам. голема%20насмевка

Ајде поздрав големо%20гушкање добар си ти добар голема%20насмевка

Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2010 во 11:49
...

бош ден денес...само што си легнав морав да станам,наврнав,се смрзнав...али то е то
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2010 во 03:39
Драг ИдВид,

незнам пак сега што ми фали... Ама пак таа иста празнина.. Овојпак за кого е???збунетостзбунетостзбунетост
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2010 во 03:32
Drag idi vidi, prosto neverojatna vecerголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
atrakcija

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2010 во 22:05
....
боже господе, немаме како да се оправдаме за глупоста, па сеа измислуваме дека ќеиф ни било..
абе, свашта! голема%20насмевка
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2010 во 21:35
Драг ИдВид,

ми недостигаат нејзините ЛП... Слободно нека ми пиши едно... плазењеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2010 во 21:34
Драг Идивиди,

а бе ќе им текне ли на овие двајцава над мене да престанат?
или ќе ме мачат и ЛП да пишувам? чекање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Патриот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај computer Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2010 во 21:26
Originally posted by Omar Omar напиша:

Originally posted by computer computer напиша:

Originally posted by computer computer напиша:

Драг ИдВид,

фали ме усто оти ќе те раскинам... умре циганката шо ме фалеше па сами ќе се фалиме сега.. свашта... изненадување

Драг ИДИВИДИ

Зошто мора секаде да го пикне носот збунетост

Драг ИдВид,

кој ѓавол ја тера да се пронаога во моите постови??збунетост

И од кај пак знае дека е за неа??? збунетост

Свашта смеење

Драг ИДИВИДИ

кој ѓавол го тера да се пронаоѓа во моите постови?? збунетост

И од кај пак знае дека е за него??? збунетост

Свашта смеење

Драг ИдВид,

па ако не е за мене што ме цитира??? Или толку и дозволува интелегенцијата да размисли пред да пиши???збунетост

Драг ИДИВИДИ

Го цитирав, оти ми беше кеиф. забава
А за интелегенција, само тој да не зборува. намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2010 во 20:34
Драг ИдВид,

ај ќе ја послушам... намигнување

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2010 во 20:13
Драг ИдВид,

после сношните зборови на Мачето решив дека сакам да излезам од тој загрозен вид, да не останам само во некој музеј мумифициран... смешен
Иако тешко оди ама сепак почнува да ми се свиѓа... ѓавол
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7172737475 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.