![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7071727374 90> |
Автор | |
malalana1@yahoo ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 2 |
![]() |
ovo je velika zalost i za nas Srbe,ode nas mili Tose......Neka ti je laka crna zemlja andjele lepi....
|
|
Lana
|
|
![]() |
|
alexa.dj ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() |
Bio je veliki covek i postao NAJVECI!
Otisao je gde mu je i mesto medju andjele, a mi ostajemo da ga pamtimo kao nekoga ko je imao toliko veliko srce u koje smo svi mogli da stanemo i bili ujedinjeni. Todore vecna ti slava i laka ti zemlja bila. ![]() Poslednji pozdrav Aleksandar,Beograd |
|
![]() |
|
мало дете ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
![]() |
Великаните како тебе Тоше никогаш не умираат,вечно ке останеш во нашите души и срца.
|
|
Мало дете
|
|
![]() |
|
KosmitGirl ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 4 |
![]() |
"Angel si ti
jas peam za tebe angel si ti te cuvam vo sebe..." "Svi smo mi Bozji i njemu se vracamo"!!!!!!!! |
|
![]() |
|
jocosema ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() |
bese dobar i fin decko site go sakaa i go posakuvaa a sea koga veke go nema ke ostane zasekogas u nase sekavanje a osobena kaj mene zas koga toj zagina mene bas toj nesreken datum za nego mi bese rodenden kakva katastrofaa:(:(:tazno mnoguuu
|
|
![]() |
|
ane_chocogirl ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 6 |
![]() |
Cuvaj ne od neboto ANGELU NA[ MAKEDONSKI i ne dozvoluvaj nasite solzi da ti go narusat vecniot mir. Ne, ti vo nikoj slucaj ne si mrtov, ova e samo eden los son od koj nekogas ke se razbudis za povtorno da ni pees, a nie dotogas ke gi slu{ame tvoite pesni, koi ni gi ostavi.
“Da mozam bar da te pregrnam, Da ne se sekavam na studoj esenski Onie patila sto samo nas ne sledea...” Tvoite pesni ke ostanat kako himni vo nasite srca i uste mnogu godini ke ni otkradnuvaat po nekoja solza. Vi blagodaram na site vas, sto tolku go sakate TOSE I vetete mi deka nikogas nema da go zaboravite. |
|
![]() |
|
MARGINAL ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() |
''SE NE BOLI POSLE TEBE TOSKA'' . POCIVAJ VO MIR
http://www.youtube.com/watch?v=LKRaXPYSzKY&mode=related&search=
|
|
![]() |
|
boba ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() |
sonce najmilo kolku ljubov ni podari tolku taga ni ostavi.. pocivaj vo mir zvezdo nasa najsjajna!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ljilja ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() |
bog neka ti oprosti grijehe,podari mir i vjecnu slavu |
|
654321
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
enabel ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() |
Управо гледам на Пинку IN MEMORIAM сигурно једном од највећих певача икада на овим просторима... и осећамо заиста велику тугу, као да је неко од најрођенијих! Колико сам пута само певао Чија си са ћеркицом и то ће ми остати заувек у сећању, као и Зајди, зајди коју је Тоше отпевао. Нека му је вечна слава и хвала!
Саша Лебане Србија |
|
Johnny
|
|
![]() |
|
p mila ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
![]() |
kako umetnicka dusa sakase samo da sakas i da bides sakan,nikakvi drugi materijalni vrednosti ne ti znacea nisto, pocivaj vo mir
|
|
![]() |
|
bilosto ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() |
ne sum od makedonija, ama ziveev so vas nekolku godini i tuku zatoa mi prostete na los makedonski koi pisuvam.
so tose i negovite pesni jas sum dlaboko vrzana i sekogas koga go slusnam na radio se setim na site ubavi momenti sto gi doziveev vo makedonija. so tose otide del od mene. kako nekoj nesto da mi istrgnal od gradite. za sekogas ke bides vo moe srce. |
|
![]() |
|
D_NazGUL ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 13 |
![]() |
Засекогаш ќе останеш со нас. Почивај во мир.
|
|
The Nazgul were they.
Darkness went with them, and they cried with the voices of death. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7071727374 90> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |