|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 7071727374 100> |
Автор | ||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе Тиги , нароичито и ти Драг ИдиВиди , да ви раскажам една случка со слична природа како претходната на Тиги...
наводно Другар , отишол до книжара да фотокопира слики за во школо и слика од тапанарот на Dream Theater - Mike Portnoy , за да ја закачи како постер... И таму нешто додека работела оваа дамава од книжарницата , ја видела сликата и само... ‘Ова Аца Лукас Е???‘ . . .цинично , со висок глас , и изненадено подвикнала. А другаров , кој е фанатик металец , и еден од најдобрите тапанари кои лично ги познавам... Буквално , почнал да паѓа и да се кези пред ‘дамите‘ од книжарницата... <---- Нешто во овој стил , ги грабнал постерите , ги оставил парите , и трчајќи , хистерично отишол накај дома... Епа драги мои , можеби постов не ви направи некој Кеиф , ама да знаете сите прог-рокери и металци по форумов... We will not tolerate this sort of bussines... |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... сакам да му кажам... СВАРНО? Мило ми е! |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Колку само ми се има десено ИСТОТО , и тоа на велико... |
||
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг идивиди...
Прости луѓе има на секој чекор. Ме прашува еден денес: -Абе ти рок слушаш или металика? Сваааарно WTF? Кога ли ќе сватат некои луѓе дека Металика е бенд, а не музички правец!? |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг ИдиВиди...
Women are like...Women... There's no need for comparison... |
||
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
драг Идивиди
да ми е жив и здрав оркестаров,што ме избавува од овие кризни моменти |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг Идивиди,
Отсекогаш сум сакала да отпатувам некаде, по можност со брод, на месец или два. Изгледа дека желбата ќе ми се оствари. Не тагувај по мене , никогаш не се знае што носи времето. Ќе те паметам по убавите работи. |
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ete drag idividi kolku e lesno da stanash obozavando mene ke da e
|
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг ИдВид,
си ја обожавам мојата газела, ма каква газела КОШУТА... |
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Omar de, ova e -Drag idividi- ne ja razboluvaj so zarazni stvari |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг ИдВид,
Еве ја газелата... А ја видам и почнувам заразно .... Знае она зошто... |
||
Феникс
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Drag idividi ... Do sega mislev mene mi e teshko neshto, no sega otkako prochitav shto se ti istrpuvash tuka jasno mi e deka tebe ti e poteshko.
|
||
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
drag idividi...ni ja neznam shto mi fali...
|
||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг ИдиВиди...
Лее... Да не си ти... Ќе бев на 0 со мотивација...и инспирација... |
||
||
Внеси реплика | страница <1 7071727374 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |