IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Писмени состави,семинарски...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Писмени состави,семинарски...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7071727374 113>
Автор
Порака Обратен редослед
 Оцена: Оцена на тема: 3 Гласови, Просечно 3,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
seker Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 16.Мај.2012
Статус: Офлајн
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2012 во 11:18
ми треба состав на тема опис на мојата мајка или мојот најдобар другар
Кон врв
vesna_sekova Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Мај.2012
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vesna_sekova Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2012 во 23:02
mi treba sostav na tema ,,knigata go oblagodaruva i vozvisuva covek''
Кон врв
vesna_sekova Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vesna_sekova Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2012 во 23:01
Originally posted by luckyboy luckyboy напиша:

Ми треба состав или концепт како да напишам еден состав на тема „Партиотизам“ .  Ми треба за писмена по македонски јазик и требало да се пишува за македонштината и сл....

Фала ....

Кон врв
Јован23 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Јован23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2012 во 22:34
Ве молам побрзо
Кон врв
Јован23 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Јован23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2012 во 22:33
Ми треба состав на тема "Нека е благословено сонцето" ке имам писмена работа ми треба што побрзо и btw не треба да се пишува случка со сонцето туку да се напише што прави сонцето ...како на пример...Сонцето со неговите силни и жолти зраци блескаше по полињата и ливадите... ве молам што побрзоо дај боже некој да ми ја погоди
Кон врв
Hello Kity Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Март.2012
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hello Kity Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2012 во 13:40
Ве молам помагајте!
утре правам писмена по македонски јазик на теми:
Тинајџерството,Драматизација за топлината во нашето семејство и лектирата Марта.Ќе ви бидам благодарна доколку ми помогнете.Благодарам однапред!
Кон врв
Zlatk0ff Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatk0ff Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2012 во 13:31
VIII - 8 век
IV - 4 век
IX - 9 vek
Кон врв
тони Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 13.Мај.2012
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај тони Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2012 во 13:22
леле никој не ми дава состав ќе плачаммм
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај тони Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2012 во 13:19
и фала од напрек ама ако ми најдите поззз
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај тони Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2012 во 13:18
еј ај бе не бидете такви дај најдетеми состав за пустина или улица живи се на сити сто се најавувате на овај форму поззз
а улица е од Славко јаневски
а пустина е ѓорѓи абаџиев?
ќе ми најдите ве молам или ако мозите за давата да ми најдите е поубо за менен :)
Кон врв
Zlatk0ff Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatk0ff Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2012 во 13:14
Ми треба состав на тема мојата идна професија и патопис...
Ако може што поскоро...
Однапред благодарам!!!
Кон врв
Небитна Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Небитна Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2012 во 12:34
Ми треба писмена со тема : " Социјалната нееднаквост ме боли!" и уште еден на тема: Пат во иднината

Фала однапред ! :D
Кон врв
benveder Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Мај.2012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај benveder Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2012 во 20:30
Здраво дечки.Ми требат итно состави на темите:
1.Народната лирика,огледало на чувствениот и умствениот живот на мојот народ.
2.Разнообразноста на народните приказни ги одразува духовните потреби на човекот од минатото.
3.Моето учество на музички концерт е еднакво на учеството на колективот во еден ритуал на моите предци.

Ако може некој да ми помогне ќе му бидам многу благодарен :))
Кон врв
sweet120 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 09.Мај.2012
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweet120 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2012 во 19:20
ВИИИ век.
ИВ век.
ИЏ век.

кои се овие векови во писмениот состав на климен и наум охридски
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7071727374 113>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,453 секунди.