![]() |
|
Добро утро |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6970717273 131> |
Автор | ||||
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
од мене добро утро и
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|||
![]() ![]() |
||||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||||
![]() |
||||
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
|||
Dobar den
![]() |
||||
Finis coronat opus
|
||||
![]() |
||||
Gallina ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Септември.2013 Статус: Офлајн Поени: 4 |
|||
So nasmevka i pozitivna misla zapocnete go noviot den, gledajte na poubavata strana na zivotot,Bog ni dal sansa da se razbudime utrovo i da zapocneme nesto novo,poubavo, moznost da se dokazeme vo denot.. i kolku i da e tesko - ne ja gledajte casata poluprazna - tuku polupolna.....DOBRO UTRO , SREKEN DEN DA E PRED NAS♥
|
||||
![]() |
||||
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
|||
такво ![]() |
||||
![]() |
||||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|||
Вакво?
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
|||
,,,a da pristaveshe ,kafence,,, ![]() |
||||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||||
![]() |
||||
|||
jas sakav dobar den da vi posakam ama zurkata e ovde pa aj,dobro utro i od mene
![]() |
||||
![]() |
||||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|||
![]() |
||||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||||
![]() |
||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|||
Ех тие женички... ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
|||
Ех кај сум ... ! Она женчено мое ![]() ![]() |
||||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||||
![]() |
||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|||
Арно си имам corpus delicti да се оправдам: ![]() http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=25810&PN=7 А ти кај си сега во 8 а,а? ![]() Добро утро, сабајлево ми треба дупло ![]() ![]() Изменето од Анастеа - 03.Октомври.2013 во 08:33 |
||||
![]() |
||||
kocko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
|||
dobra ti vecer!
![]() mislam uste malku.
![]() |
||||
Бог да чува!
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6970717273 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |