|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 6970717273 100> |
Автор | |
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИДИВИДИ
Само што се вратив од универзална. Супер беше! Најубав ден! После ќе излеземе со екипата. Нема да седиме до касно, саат-два и толку. Имам нешто работа да довршам. Изменето од computer - 30.Мај.2010 во 18:50 |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди
реков ама пу-пу не се важи,
имено под силен притисок на одредени луѓе и со досадни смс-ови ме натераа во име на сеирот да ја гледам Евровизија И ја гледав, и како секогаш тоа па тоа и тоа....најглупата песна победи Изменето од Glenn - 30.Мај.2010 во 14:23 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди
Разбрав дека Евровизија била вечер, од срањата кои се изнагледав минативе години мислам дека оваа година намерно ќе ја прескокнам.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
Издржав цел месец без пудра, што е мој личен рекорд! I'm so proud of that... ____ Многу ми се одбивни сликине на некои женски на фејсбук со напрчена уста во огледало. Како што имам забележано и машкине почнаа така да прават! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
computer
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИДИВИДИ
Мило ми е што има сонце. Многу сум расположена денес. А дефинитивно така ќе биде и утре! Идивиди утре е посебен ден! Едвај чекам. Изменето од computer - 30.Мај.2010 во 18:47 |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг...Иџо...
Многу си ми драг... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
идиВиди
после подолго време на кафе, т.е. сокче. |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
computer
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИДИВИДИ
Денов исти како и секој. Од сабајле на работа, потоа дома пак со компјутерот. Од компјутер пак на компјутер Утре ќе излегувам со екипата ги сакам најмногу бе А денес ќе ти седам трета смена |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди...
чувај ми го оркестарот и останатата дружина,овие неколку дена...ќе ми фалите јбг Love Ya Изменето од sanja-a - 28.Мај.2010 во 21:36 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idividi,
Mnogu sum nostalgicna po edno mesto kaj sto pominav mnogu ubav del od zivotot...kaj sto imam naj mnogu prijateli koi sto gi obozavammmm, i drag idividi stvarno koga sum tamu nikogas ne sakam da zaminam |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди...
Како тоа сите можат да најдат фустанче, а јас не? Аман бе више... На сите делови точно, само делот кај градите заебава... или премало или преголемо ми е. Скроз зезнато. Изгледа треба да го наполнам градникот со чорапи за да изгледа убаво... Друго, косата... што ќе и правам бре? А за шминка? Не знам креон да ставам! А таква шминка како што јас планирам бара креон. Ај у ПМ! Би ја мењала ова полуматурава со неколку ПМС-а. |
|
|
computer
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИДИВИДИ
Да ти се пофалам со новиот потпис Изменето од computer - 27.Мај.2010 во 19:30 |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама финтата е што на сликата е фотографиран со најновиот сет тапани... а аца лукас чинела неможе од глава да мавне... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....
Свашта! Абе не личат. Брат, шо и е на таа? Јес да Портној има брадица и подолга коса ... ама Аца Лукас... Вау! Близу се со стиловите што ги свират! |
|
|
Внеси реплика | страница <1 6970717273 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |