![]() |
|
Ми текна на... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6869707172 123> |
Автор | |
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... edna pozamasno debela zena, vo eden navredliv (nebiten) kontext, mi rece, "...ama jas imam malo licence!" a mene na vrv na jazik "ama debelo gazence!" (kjuti, se vozdrzav |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
mi tekna deka treba da idam da si go prosetam kuceto
![]() |
|
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
anastea,...koj znae kolku e srekjna
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ми текна дека цели 3 саати се немам напиено кафе
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
.....mi tekna........na?????????..........a be kafe mi se pie...............
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
ми текна
![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
na eden odmor na ostrovot Krk
![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ми текна на.....се
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Mi tekna na poslednite 4 nedeli, kolku najubavi bea...kolku ubavo si pominavme...
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ми текна коа бевме во ЗОО
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Mi tekna na 5555
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ми текна дека појке пати се имам засопнато
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mi tekna koga se sopna
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
на моето папагалче кое беше прекрасно
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6869707172 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |