|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика | страница <1 6869707172 113> |
Автор | |||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|||
spaceshuttle
Нов член Регистриран: 03.Јуни.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Imavme pismena po makedonski i temata ni bese za dostoinstvo da go objasnime kako poim i sto pretstavuva vo nasiot zivot.Jas kolku sto se rasprasav i kolku sto procitav po nekoi leksikoni sfativ deka pod dostoinstvo se podrazbira samopocit odnosno pocituvanje na samata licnost kon sebesi.Toa go pisuvav i na pismenata no dobiv 4 i koga ja prasav profesorkata zosto mi kaza deka sum trebala da pisuvam i za drugi vidovi na izrazuvanje pocit.Sakam da znam dali sum bila vo pravo ili ne i ako moze nekoj ubavo da go definira ovoj poim.
|
|||
Mawotoo 1234
Нов член Регистриран: 03.Јуни.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ке може ли ако ја има некој прераскажано Недоразбирање од Албер Ками да ми помогне..Ми треба за утре прераскажана,а неможам да најдам ништо во врска со драмата..Благодарам однапред
|
|||
saara.s
Нов член Регистриран: 30.Мај.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Луѓе ми требаат 2 состави на тема
* Кирил и Методиј основачи на словенската писменост. * Климент Охридски основач на македонската писменост. ( Инаку овие два наслови се теми за писмена задача, не ни ги дава истите наслови но во суштина треба да се пишува за тоа.. Писмената ми е за утре, ако некој знае или има есеј во врска со ова го молам да ми напише, многу ми е потреба помош, многу! благодарам однапред ) |
|||
saara.s
Нов член Регистриран: 30.Мај.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Луѓе ми требаат 2 состави за писмена на тема
- Кирил и Методиј основачи на словенска писменост. - Климент Охридски основач на македонската писменост. ( инаку за утре ми е писмената, една од овие теми ке ни се падне на писмената, нема да е истиот наслов но во суштина за тоа треба да се пишува, ако знае некој или ако има нешто вакво го молам веднаш да ми го напише, многу ми е потребна помош, фала однапред ) |
|||
saguaro
Сениор Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Може една семинарска за Хурем Султан?
|
|||
stefana.tefi
Нов член Регистриран: 29.Мај.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako moze nekoj sostav da mi napise za Krpen Zivot i za Pustina
|
|||
sreknalicnost
Нов член Регистриран: 26.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сестрата на Болен Дојчин |
|||
sreknalicnost
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сестрата на Болен Дојчин..
|
|||
Johnny7890
Нов член Регистриран: 27.Мај.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Здраво, јас сум студент на Правен факултет(2 година) и ми треба помош околу семинарска работа. Дали имате некакви информации или ако можете да ми кажете каде да се обратам за да ги добијам истите околу "пример од судска пракса за недостојност за наследување". Благодарам.
|
|||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А која беше лепа Ангелина уствари... |
|||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||
sreknalicnost
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
има некој? |
|||
sreknalicnost
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
АКО ИМА НЕКОЈ ЗА ЛИКОТ НА ЛЕПА АНГЕЛИНА ЌЕ ВЕ ЗАМОЛАМ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ. :))
ПОЗЗ. |
|||
pero_bt
Нов член Регистриран: 22.Мај.2012 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
||
Има некој семинарска на било која тема од областа на хигиената? На пр: хасап систем, радиоактивно зрачење, болести поврзани со храна, аерозагадување, диететски испитувања, контрола на безбедна храна и сл...
Фала однапред |
|||
Внеси реплика | страница <1 6869707172 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |