|
Али Ахмети пак се заканува??? |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | |
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
какви ветерани на она, ветер ги однел.
и ти ли по паметот на нашите политичари или платен си за форумски провокациски- порпарол?? Изменето од Анастеа - 28.Септември.2009 во 17:28 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izgleda mnogu ubavo znes statistika
toj bil vodac na ONA i neka ostane na organizacija na veteranite na borcite na Ona
vo zapadna makedonija ne se stavat tugi znaminja tuku znaminja na Albancite i da znes toj zname e NARODNO ZNAME NA ALBANCITE ne samo na derzavata ALBANIJA
Изменето од Анастеа - 28.Септември.2009 во 17:27 |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тешко........ дека..... тој филм ќе го гледа било кој воопшто. Нема услови........ за снимање.................. |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be,...si znae "chovekot" so koj si ima rabota,....pa,mu se moze,...shto da ne?!,...nishto ne moze da izgubi,....samo da dobie,....a i ke dobie,...mozesh da se kladish vo toa!,....vnucite ke ti uchat shiptarski,....kako ti shto si uchel srpski,....samo shto ima golema razlika,....srpskiot porano go zboruvaa polovina i povekje od naselenieto,....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vidi fanatik. A, vamu nas bash ne zabole dali kje vlezeme vo NATO. Shiptarska rabota. |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.................................ama,...seloto e prepolno so,...ovci,..,.....i leshinari,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
VIZANTEL
Сениор Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 164 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нашол село без кучиња. |
|
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
|
|
ZoranSk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цела северозападна Македонија од потег Арачиново, Липково, скопска црна гора до Шара е со УЧКи.
Се криат во шуми и чекаат невини жртви по можност православни, без оружје и со невини мисли, мир ќе има.
За жал и јас можев да ја платам со живот мојата љубопитност, но ветувам повеќе нема да бидам така неспремен во деновите пред final countdown. Изменето од Анастеа - 28.Септември.2009 во 17:38 |
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a prijavi li vo nekoja policiska stanica...strasno e ova sto se slucuva |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
ZoranSk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За викендов ме заапа една мисла да се враќам од Куманово преку Арачиново.
Влегувам во такси и ми вели преку автопатото одиме, му велам не оди преку Арачиново.
На самиот влез пред мостот има од десно една шумичка туку ни излезе еден со калашников и право во таксито го усмери.
Возачот молчи ја молчам и мисла ми струи само да не погинам без испукан к*ршум.
Ќути пројдовме.
Беше само предупредување, хиените повторн излегле на терен ја уринаат територијата онака соживотски.
Си велам ум за другпат.
орлов рече, војната е веќе почната.
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тој Швајцарски психопат мора да се протера од МАКЕДОНИЈА.
Изменето од Анастеа - 28.Септември.2009 во 17:39 |
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZoranSk: Овој проблем е решен со рамковниот договор и веќе се применува како дел од Уставот.
На тој рамковен, шизофреничарот според швајцарски наоди Алија Ахмети има ставено потпис. Tuka e i pravnata stapicata. So dijagnozata koja ja ima liceto A.A., koja e dijagnosticirana od adekvatna zdravstvena institucija vo Svajcarija, negoviot potpis e nevaliden, bidejki e mentalen invalid, a pri potpisuvanje na bilo kakov dogovor, potpisnicite mora da se mentalno zdravi i da gi razbiraat obvrskite koi proizleguvaat od istiot. Spored toa Ramkovniot dogovor e nistaven, bidejki edna od stranite e so dijagnoza za naruseno mentalno zdravje. Spored pravnata terminologija, izvrsena e zloupotrebeba na lice nesposobno za zdravo rasuduvanje. A dokolku liceto A.A. ja ima lazirano i zloupotrebeno svojata mentalna sposobnost, poradi dobivanje na penzija od strana na penziskite fondovi vo Svajcarija, istiot treba da odgovara pred nadleznite organi na Svajcarija. E, pa sega povelete, ima materijal za analiza i rabota. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke se resi so fino...me demne da me brise...ma krv im...ova...i oni se luge...bas taka fini...da crk..mislam ete covekot imal nereseni problemi od doma, pepel da se stora...mislam ete moze mnogu pusi pa mu padnala pepeljarata...ku..da pusi sega se zadimuva, ane se luftira tolku...
Изменето од zbunet - 26.Октомври.2007 во 21:01 |
|
Nee*amAnderskor
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 291 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема белки нашиве да наседнат како 2001
|
|
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
|
|
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |