![]() |
|
МЕШАНИ БРАКОВИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 12> |
Автор | |
Gideon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slusaj nikoj od nikogo ne se plasi bre Shabane!I ne sum jas licemer prijatele samo obicen vernik koj ne misli nikomu nikakvo zlo,a jas kako sto gledam srceto ti e polno so gnev,Muhamedanecu....Se utepa od citati i izreki mama dzabe ti e neti vredi brat,ogranicen si samo si Islamot i nisto drugo ne si znaes!Al kapone biblija ne ti dzri Sabane!Za vakvi kako mene ne si dostoen ni obrazot da mi go vidis!eh Jasmine,Jasmine.....do gdje smo dosli...RAzumjes.....
|
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
![]() |
|
Miralem1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 1548 |
Nemoj da se plasis prijatele,,,zosto se isplasi tolku ? a ako se plasis i ako mislis deka nikoj ne treba da ti pisuva,togas molci,BAREM ZA ONA ZA STO VRSKA NEMAS. Ako zboruvame za religiite,PRESTAVNICI NIVNI SE OBJAVITE BOZJI. Ako vo Biblijata ne pisuva UBIVAJ togas ne me interesira sto pravel Al-Kapone i ne ja obvinuvam religijata zaradi nego. Za vakvi kako tebe,raspolozen sum na sekakva tema i na sekakvo prasanje da ti pisuvam,OTI ZNAM KOLKU SI TEZOK.
Premnogu sum imal rabota so TAKVI LICEMERI KAKO TEBE ?
|
|
Alija ra je rekao:Znanje je bolje od imetka.Znanje te cuva a ti cuvas imetak.Znanje je sudija,a bogatstvu se sudi,umrli su oni koji su gomilali bogadstvo,a ostali su oni koji su sakupljali znanje
|
|
![]() |
|
Gideon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
Ma jas mislam nema potreba od Borba i sekakvo ortografsko naslistvo na forumov
![]() Ej mnogu dobro go znam ova "Vo verata nema prisilba,pravata vistina,jasno se razlikuva od zabludata,i dosta sum go proucuval...
No zosto mora da se sveduvame na Bibliski u Qur'anski citati,ajkde da se ogradime od niv barem na trenutak,i danaprajme eden saglam muabt kako vozrasni lugje i dostojni vernici,prijatele...ZAsto site ziveeme vo ovaa mala zemjicka i barem na forumov da go odrzime mirot i prijatelstvooto...Moze?Bidejki dosta ni e od provokacii i sudri megju nas vo realnosta pa ajde da ja sogledame svetlata strana na zivotot...Ej pa dosta e stvarno edno pa isto,a?Neli e premnogu...?
A sto vikas Miralleme....?
|
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
![]() |
|
Miralem1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 1548 |
No,obekjaj mi,deka i ti je mi odgovoris na moite prasanja koi ke ti gi postavam,sekako,potkrepeni so bibliski citati a ti toa ke go prasas samo od slusnato,bez fakti.
Oti vo Qur'anot PRECIZNO E RECENO: "Vo verata nema prisilba,pravata vistina,jasno se razlikuva od zabludata"
Iako za Setijatski prava nema logika da zboruvam so neoj koj nitu 1% ne gi poznava,no,ete.... ke se boram i so tebe,ko so mecka.
|
|
Alija ra je rekao:Znanje je bolje od imetka.Znanje te cuva a ti cuvas imetak.Znanje je sudija,a bogatstvu se sudi,umrli su oni koji su gomilali bogadstvo,a ostali su oni koji su sakupljali znanje
|
|
![]() |
|
Pa nemozes ti bre Goore pod edna Krusa slivi da najdes...Neli?Toa e taka od vek i vekov...Mora da se rabotite dobro kompaktabilni da funckioniraat zaemno dobro i normalno!
|
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
![]() |
|
goor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
gideon......
kaj zaluta sega....... znam deka nema da bidete prifateni od zaednicata prasanjeto bese zosto...... koga neki site sme luge............... citaj od pogornite postovi... |
|
end off days 15...14...13....
|
|
![]() |
|
No neam da ste prigateni vo zednicata bre Goore,toa sakam da ti go objasnam!Mora da se afdaptirame kon monoteisticko opstestvo zasto so Ateizam se slucuvaat i Stalin i titio i Lenin i Mao I POol Pot i Idi Amin I Fidel i Juzna Afrika i Kim Jong Il i mnogu takvi demoski slugi i podanici....
|
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
![]() |
|
goor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
GIDEON
dali ti me svakas sto sakam da ti kazam...... zabranataq za vakov brak od strana na crkvata vi e totalno neosnovana kazav bezbroj primeri zosto............ i ako ja sakas devojkata vie ke imate harmonija... |
|
|
|
![]() |
|
Goor rabotata e da se slozuvaat i sakaat,pa kako vasite ve napraile bre,ke se najde nekoja sto te saka majku mu!!!
Nebid inaet daj popusti mora da imas duseven i religiozen mir vo zivotot!Ok!Cuvaj se!!!
Mnogu e vazno veruj mi so deca se stvara i zaednica i harmoninja i zdrav i miren zivot...
Prifati barem del od ova...
|
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
![]() |
|
shedow ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 224 |
uh neznam moze sepak razumot no jas ne ...za drugi neznam...
|
|
![]() |
|
pa ajde da sprecime brak pomegu drnec ibelec.....ajde da sprecime brak pomegu makedonec i rom................
i sega poharmonicen zivot bi imal so hristijanka sto ne ja sakas ili so muslimanka za koja bi go dal i zivotot......... |
|
|
|
![]() |
|
shedow ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 224 |
zamisli hristijani i muslima?
![]() |
|
![]() |
|
I goor ednostavno mora da se pocituvaat nekoi zakoni...Ljubovta e posaltka koga si od eden rod i edna religija zivotot e pojharmonicen...Ma da site sme gresnici taka da nisto ne e sigurno na ovoj svet...
|
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
![]() |
|
Miralleme bidi posten i iskren Muslimanski fanatik i prizanj deka nekoi Zemji kade Islamot e glavna religija,vo Azija najveke,gi kaznuvaat onie Muslimani sto ke ja smenat verata so kazna zatvor a nekade i smrt!
Bidi realen pls,sum bil i sum doznal...Ej Abu sajaf i Jamah Islamiah sigurno gi znaes,i znaes li oni sto im pravat na takvite..znaes samo ne kazuvas ne si posten ko Alija izetbegovic sto bese.. ![]() Изменето од Gideon - 11.Јули.2007 во 01:56 |
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |