![]() |
|
Садо-Мазо |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789> |
Автор | |
paris25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi probal zosto da ne
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Samo Sado...bez Mazo
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
со пердув
![]() ![]() скокоткање под нозе додека е врзан за кревет ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
mmmmm...machenje so perduv!
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
probaj!,...p, ke vidish shto poveke ti "lezi",...sado,...ili mazo,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
se uste ne sum probala, ali zasto da ne, bi probala.....i dvete
![]() |
|
![]() |
|
paris25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
sado mazo se zasnova na igra na dogovor megu dvata partnera i odnapret utvrdeni granici do kaj ke ides ako pretere eden ot partnerite ima znak koj go dogovart prethodno
|
|
![]() |
|
punk4e ![]() Нов член ![]() Регистриран: 30.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
pa vaka sado mazo= na apsurd
![]() |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
mazo,...bez sado,..ne odi,.
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja kubam za kosa i ja onaduvam otpozadi, a so drugata raka jaki samari po gzot i posle de u gz, de u dunda i praam spricer i na krajot pred da si odi i se mocam u kondurite i bapnuvam kljoca u gz da se stumba po skalite...stanuva i mi veli deka edvaj ceka da me vidi utre...e toa e ljubov...a ne ligavi serenadi i prosetki so vozdrzuvanja kako da imas proliv u avtobus...
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
a inace jas za sado mazo ne sum i nikogas ne sum probala i nema nikogas da probam zasto toa mi e stvarno nastrano
a be luge pa neli sexot e zadovolstvo neli treba da se uziva da se ljubis da se galis a ne da se tepas i da mu nanesuvas bolka na toj drugiot ili drugata????pa Vi se molam mislam toa e stvarno nastrano da go tepas nekoj i posle da go ebes?????? a be ajde gluposti
mislam nemam protiv toj sto saka taka neka si upraznjava
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
ej zbunet se utepav od smeenje stvarno si super so izjavive
samo nemoj tolku da si los pa i ti sega ja mocas pa ja tegnes u p.m da mu se zgrozi sexot na covek???ako toa e sex??a
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja maam so kamsik i so vzesteni klesti i gi tegnam bradavicite, i se mocam na glaa i ja teram so otvorena usta da ja golta mockata...a da...do koga ovaa drzava ke go resava problemot so sudstvoto...a ne...u stvari so zborev ?...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |