IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ОМИЛЕН СТИХ ОД МОЈАТА СВЕТА КНИГА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ОМИЛЕН СТИХ ОД МОЈАТА СВЕТА КНИГА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 22>
Автор
Порака Обратен редослед
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 02:25
"Не грижете се за ништо, туку во сè преку молитва и молба со благодарност искажувајте ги своите потреби пред Бог! И Божјиот мир, што го надвишува секоe разбирање, ќе ги зачува вашите срца и вашите мисли во Исус Христос."
(Филипјаните 4:6-7)
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
muhadzir Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Март.2008
Локација: Germany
Поени: 740
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај muhadzir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 02:13
Originally posted by *moon* *moon* напиша:

Originally posted by muhadzir muhadzir напиша:

ZA SE IMA CEH I PISAN DOKUMENT NA KOJ EDEN DEN PRED GOSPODOVITE VRATI KE STOIME SO NAVDNATA ILI KRENATA GLAVA

SO CISTA SOVEST I KRENATA GLAVA ZAREM NE?
Koj kako........намигнување

JAS ZA SEBE A TI SI ZNAES?

Sanjaj mi sanjajзевање

Znae samo Eden i Edinsven kako ce bide, i insAllah da bidam od onie vrz koi ja sipal milosta negova!

ISLAM VJERA ISTINE
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 02:09
Originally posted by muhadzir muhadzir напиша:

ZA SE IMA CEH I PISAN DOKUMENT NA KOJ EDEN DEN PRED GOSPODOVITE VRATI KE STOIME SO NAVDNATA ILI KRENATA GLAVA

JAS ZA SEBE A TI SI ZNAES?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај muhadzir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 02:08

ISLAM VJERA ISTINE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 02:06

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај muhadzir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 02:04

«Nevjernici su oni koji govore: Allah je jedan od trojice!» (El-Maide, 73.)
«A kada Allah rekne: O Isa, sine Merjemin, jesi li ti govorio ljudima: 'Prihvatite mene i majku moju kao dva boga uz Allaha!» - on će reći: «Čist si Ti od toga! Meni nije prilično da govorim ono što nemam pravo. Ako sam ja to govorio, Ti to već znaš; Ti znaš šta je u meni, a ja ne znam šta je u Tebi; samo Ti jedini sve što je skriveno znaš.» (El-Maide, 116.)

«Ovo je dan u kome će iskrenim od koristi iskrenost njihova biti.» (El-Maide, 119.)
ISLAM VJERA ISTINE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 02:03
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај muhadzir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 02:02
Jevmul%20-%20Ahir%20donosi%20smirenost%20na%20iskusenjima
ISLAM VJERA ISTINE
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 02:00
“Тогаш Јудејците Му рекоа: “Уште немаш ни педесет години-а си го видел Авраама?!

Исус им рече: “Вистина, вистина ви велам Јас постојам уште пред да се роди Авраам“

Јован 8:57-58роза
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Omer El Faruk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Декември.2007
Поени: 997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omer El Faruk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 01:56

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 01:53
Тогаш Му рекоа: “Каде е Твојот Отец?“ Исус одговори: “Вие не Ме знаете ни Мене ни Мојот Отец, Ако ме знаете мене, ќе го знаете и Мојот Отец“ Јован 8:19роза
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај muhadzir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 01:49
Nevolja%20ima%20i%20dobrih%20strana
ISLAM VJERA ISTINE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 01:48
Благодарам....црвенеење

Кон врв
Omer El Faruk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Декември.2007
Поени: 997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omer El Faruk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 01:47
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

“Благословен нека е Бог и Отецот на нашиот Господ Исус Христос, Отец на милосрдноста и Бог на секоја утеха“ 1 Кор.1:3

Подарок за тебе:

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.