|
Патот до заборавот на саканата личност |
Внеси реплика | страница <1 56789 17> |
Автор | |
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lobotomija...
teska povreda na glavata... mozocen udar, so gubenje na memorija... Delimicno zaboravanje, t.e. nemislenje - e zaljubuvanje vo druga licnost... Mislam deka nema mnogu opcii... |
|
DeepBlue
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....na prvata skroz levo ...posle sibaj ..samo pravo....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe neku drugar, dosta me ubeduvate
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
........ ..... togas ima drugar
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-
Изменето од filmadzijka - 11.Јануари.2009 во 01:40 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... ... aaa retko koja deneska ima drugarka.... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj sea ...nemala drugarka, pa u dzungla da rastela ke imase.
Se sekavam koga mi ostavija majmunka da cuvam tri dena, abe ne smeese zensko da mi se priblizi, odma fakase za kosa i za oci |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-
Изменето од filmadzijka - 11.Јануари.2009 во 01:40 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a ako nema drugarka...tuku drugar... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
patot e lesen polesen zdravje
oti ako ima hemija ne treba pat ako hemija nema togas nieden pat nevodi do Rim |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу често, саканата личност не можеме да ја заборавиме заради повредената суета
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vejte snegovi
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Opni ja drugarka i...em kef, em ovaa prvava ke zbesne
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А што уствари има да се трудиме да го заборавиме??? Ако треба да ги заборавиме ке го заборавиме и тоа така лесно што нема да ни биде потребно ни време фазла. Јас сепак стојам на тоа ако сте заљубени а не сте заедно времето ке си го покаже своето, а ако е нешто друго во прашање бидете сигурни дека нема да треба ваше одобрување за вашето срце да го избрише.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |