|
Романтични гестови...како .... |
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Автор | ||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро бе луѓе што ви е на вас???? Што се мислите вие? Бог да чува и да брани!!!! Човек не смее да направи ништо добро и убаво за девојката!!! Одма за папучар го сметате!!!! И после немало добри маашки!!! Па нормално дека ќе нема!!! Леле колку ме нервираат само такви луѓе како тебе!!! Зашто едноставно не си ќутиш и не си праиш тоа што сакаш? Мора одма со вреѓање!!! И уште нешто... Ако тоа е за тебе многу незнам како може некоја да те сака... Ти ништо не би направил значи за неа!!!! Само она ако може да те служи и тогаш супер ќе ти биде а? Е НЕМА ТАКА!!!! Си се излажал гадно ако мислиш дека некоја ќе те трпи така!!!! Изменето од BiG_kIsS - 10.Април.2007 во 18:41 |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro de aj kafe moze i ti otvara vrata od kola te ceka koga docnis i ne se luti aj taka taka senski se sminka ova ona ke zakasnat pa i guskanje pred spienje pa i poklomni ali TOST NE BI I PRAVEL PA NE ZNAM I SO DA E...
|
||
speed
|
||
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ми е јасно женати како те трпе?
И тоа се само џентламентски,шармирачки гестови покажуваат дека човекот знае за бонтон.
|
||
Just love
|
||
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aaaaa pa ti mnogu sakas...takov papucar tesko deka ke najdes...A i taka nekoj da ti prai toj za mene bi bil najgolemiot PAPUCAR NA SVETOT uste rucek i sadovi i use nekoi gestovi da ti dava ne ke bide loso...
|
||
speed
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хехе ти ретро гест више аа??
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кога ти отвора врата од кола, ти прави кафе, тост, те чека кога касниш и не се лути, те гушка кога спиете заедно...и можам до сабајле да редам
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тоа е чуство
|
||
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobar gest e d ati kaze kolku mu znacis.
|
||
Just love
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми се допага некое мало изненадување, што знам некое шише црвено вино да ми донесе кај мен дома и да ми кажува слатки работи , па...
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
up up you go:)
|
||
|
||
Debora
Сениор Регистриран: 22.Март.2007 Локација: Gabon Статус: Офлајн Поени: 162 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za kogo kako..
|
||
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Romansata treba da ja poseduva sekoj. Nepostoi devojka koja toa ne go posakuva.Toa e vgradeno vo genite na tie prekrasni intelegentni i nezni su6testva bez koi nema napredok.Toa e eden prekrasen podarok ... |
||
Make love and respect your profession
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TAKA E... VNIMANIETO PREMA DRUGITE E NAJVAZNO ... AMA DA E ISKRENO A NE LAZNO ... MOETO VNIMANIE KON DRUGITE E NAJISKRENO ... STO MI SE IMA DESENO DA DOBIJAM LAZNO VNIMANIE ... SI ZNAAT KOI SE TIE ... POSVETENOSTA ... SEKOGAS SUM SO 100 % ZADOVOLSTVO KON SE ... TAKA DA KOGA RABOTAM NESTO RABOTAM SO 100 % POSVETENOST... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se razbura , sekogas pret se vnimanie , posvetenost..
toa se bara |
||
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |