![]() |
|
Романтични гестови...како .... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789> |
Автор | ||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од BiG_kIsS - 10.Април.2007 во 18:41 |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
|
dobro de aj kafe moze i ti otvara vrata od kola te ceka koga docnis i ne se luti aj taka taka senski se sminka ova ona ke zakasnat pa i guskanje pred spienje pa i poklomni ali TOST NE BI I PRAVEL PA NE ZNAM I SO DA E...
|
||
speed
|
||
![]() |
||
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
|
Не ми е јасно женати како те трпе?
И тоа се само џентламентски,шармирачки гестови покажуваат дека човекот знае за бонтон.
|
||
Just love
|
||
![]() |
||
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
|
aaaaa pa ti mnogu sakas...takov papucar tesko deka ke najdes...A i taka nekoj da ti prai toj za mene bi bil najgolemiot PAPUCAR NA SVETOT uste rucek i sadovi i use nekoi gestovi da ti dava ne ke bide loso...
|
||
speed
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
хехе ти ретро гест више аа??
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
кога ти отвора врата од кола, ти прави кафе, тост, те чека кога касниш и не се лути, те гушка кога спиете заедно...и можам до сабајле да редам
![]() |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
|
Dobar gest e d ati kaze kolku mu znacis.
![]() |
||
Just love
|
||
![]() |
||
|
Ми се допага некое мало изненадување, што знам некое шише црвено вино да ми донесе кај мен дома и да ми кажува слатки работи , па...
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
|
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Debora ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2007 Локација: Gabon Статус: Офлајн Поени: 162 |
|
za kogo kako..
|
||
![]() |
||
gocefbn ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
|
Romansata treba da ja poseduva sekoj. Nepostoi devojka koja toa ne go posakuva.Toa e vgradeno vo genite na tie prekrasni intelegentni i nezni su6testva bez koi nema napredok.Toa e eden prekrasen podarok ... |
||
Make love and respect your profession
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
TAKA E... VNIMANIETO PREMA DRUGITE E NAJVAZNO ... ![]() AMA DA E ISKRENO A NE LAZNO ... ![]() ![]() ![]() MOETO VNIMANIE KON DRUGITE E NAJISKRENO ... ![]() STO MI SE IMA DESENO DA DOBIJAM LAZNO VNIMANIE ... SI ZNAAT KOI SE TIE ... ![]() ![]() ![]() POSVETENOSTA ... SEKOGAS SUM SO 100 % ZADOVOLSTVO KON SE ... TAKA DA KOGA RABOTAM NESTO RABOTAM SO 100 % POSVETENOST... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Betty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
|
se razbura , sekogas pret se vnimanie , posvetenost..
toa se bara ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |