|
Мрсни вицеви |
Внеси реплика | страница <1 56789 29> |
Автор | |
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13926 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo srede je###ina zhenata mu veli ma mazhot ., aj prodolzi da mi kazhuvash prljavi i masni raboti ., a mazhot ., pochnuva da redi., prljavi sadovi., masna koshula., prljava dnevna., masna kosa tvoja., i tn., dodeka ne se razbudil
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Почитувано раководство, Јас, Пенисот, изразувам жалба а воедно и барање за зголемување на платата поради следниве причини:
1. Работам физичка работа. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две другарки во кино, и едната и вика на другата: - Овој до мене си го дрка! - Игнорирај го. - Не можам, ја користи мојата рака |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Девојка му вели на дечкото: - Ајде ќе играме криенка, ако ме најдеш ќе ме сексаш, ако не ме најдеш јас сум во купатилото |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат Русин, Французин и Македонец која им е омилена секс поза. Русинот: Јас најмногу сакам да бидам горе, да и го гледам прекрасното лице, косата... Французинот: Јас сакам да сум доле, да и ги гледам цицињата како и се тресат. Македонецот: Јас најмногу сакам да сум отпозади, да можам да гледам фудбал |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што мразат жените да слушнат за време на добар секс? -ДУШО, СТИГНАВ |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Maz i zena srede sex ..Pocnala kukata da gori,pa mazot se svrtel kon zenata i i rekol:- Zeno,ti osekas li nesto???-Ne..mu odgovorila taa..veke so godini,a ti??? |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле три брачни пара во хотел,и сабајлето разговаараат жените
-Да знаете мојата пи*чка е толку голема што на мажот му ја собра дланката -Е,па тоа е ништо.Мојава е толку голема целата рака му ја собра А третата жена го крева фустанот и вика: Драги,излези и кажи здраво на Сузана и Лиле ------> -.-' |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова со црвеново кај го ископа...
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Типолошка определба на жена во кревет:
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
РУСИНОТ - НИЕ ШТО ИМАМЕ ТЕЛЕСКОП ... СО ТАКВИ ЛАМБИ ... ФАКАМЕ 10 СВЕТЛОСНИ ГОДИНИ !!! АМЕРИКАНЕЦОТ - ТОА НЕ Е НИШТО ... НАШИТЕ ТЕЛЕСКОПИ ИМААТ ТАКВИ ЛАМБИ ... ФАКАМЕ 100 СВЕТЛОСНИ ГОДИНИ!!! МАКЕДОНЧЕТО - НИЕ ШТО ИМАМЕ ЛАМБИ ... КОГА ЌЕ ГИ ИЗГАСИМЕ ... ФАЌАМЕ КОЈ ШТО ЌЕ СТИГНИ !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блажо организирал оргии во неговата куќа, собрал 4 к*рви и ги викнал Перо и Ристо. Светлото се гаси и почнува забавата.
После некое време Блажо извикал: Пали светло! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | страница <1 56789 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |