![]() |
|
Бегање од часови |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 14> |
Автор | |
356829 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
секако за фудбалси утакмици.
|
|
,,ALEA JAHTA EST,,
|
|
![]() |
|
MX-8441 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 69 |
1966год. за дерби утакмица Партизан- Вардар
|
|
,,NEMA MIR DODEKA TERORISTITE SE SHEETAAT SLOBODNO,,
|
|
![]() |
|
FANCY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
во шесто одд имав 6 неоправдани
во седмо одд на карајот имав 16 неоправдани во свидетелство, али да ми е жива и здрава класната ке сум имала околку дваесет и пет-шест(ги сметам само запишаните, не секогаш кога сум бегала) . ама сега како у школо уведоа нови правила.....
![]() |
|
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Zamisli...temava se otvori vednash na pochetok na shkolska godina......
"navreme",demek.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VIZANTEL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 164 |
само за фудбалски утакмици.
|
|
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
хммм зошто да избегаме????????????нема потреба да избегаме
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
hehe.odvaj cekam da vidam kako e sredno!!!! |
|
FIKI Lives again
![]() |
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Двапати имам избегано од час: еднаш од физика, зашто имав веќе десет оцени и ми се смачи секој час да одговарам и професорката да ми ги брои котелците на џемперите што ги носев и еднаш од физичко оти не ми се вежбаше. И ми стоеја во свидетелството 2 неоправдани...
Жал ми е што не бегав од часови и кога бев помалку спремна за одговарање, зашто кога се запишував на факултет никој не ги гледаше неоправданите, туку само оценките... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
![]() ![]() |
|
FIKI Lives again
![]() |
|
![]() |
|
emkas ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
begav od casovi vo nedelata barem 1 onaka so drustvo idevme na kafence ko ke ni se pripiese ili ako ne bev naucila za casot sto sledese - i ne se kaam vozbudlivi se site ludorii sto se pravat vo srednoskolskite denovi
![]() |
|
![]() |
|
jas pak begav ko ke mi se sopiese kafe,ili ko ke mi se zaigrase dota |
|
FIKI Lives again
![]() |
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
ej lazes
![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
29061994 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Nikogas nema izbegano od casovi!
![]() |
|
![]() |
|
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Glupo e beganjeto od 4asovi...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |