IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Теми за разговор со девојка во кафич
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Теми за разговор со девојка во кафич

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 11>
Автор
Порака Обратен редослед
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Статус: Офлајн
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 18:42
Тууу изненадување ти ептен сериозно си сфаќаш работите изненадување
Санти како заведува си е негова работа задоволство
А ова твоево ке е старомодно 
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 18:38
Ме изненади дека не си многу сигурен во тоа што и се пушташ на девојката .Мислев дека си по цврст и имаш план што да правиш . 

После кафулето ќе ја изведеш на прошетка ,на пицерија ,на кино .Ќе и покажеш омилените ти места во градов .Ќе се поинтересираш од нејзините интереси ..... 

Еххххх ми откри мерак и јас да си побарам девојка .Да си припомнам како беше мечтаење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 18:33
Ајде бе да знаеш некоја дека се растура ќе тераш романтики замисленост

Шо те изненадив бе голема насмевка Кај е шармот а ???? или со сила ја водиш плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 18:28
 Нормално дека после кафулето ќе ја водам на друго место .Лол Санти ме изненади изненадување 

Никој не е кажал дека ќе треба да ја легнеш после првиот разговор . Романсот треба да продолжи и натаму ако има симпатија и од двтете страни .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 18:22
Е па вакој емиле голема насмевка
Влегуваш во кафич а таму здогледуваш познаничка и ти се допаѓа а она со погледот накај тебе
И приогаш и после она како си ? како иде ? бла бла ..... како понатаму ќе тераш ? вајда нема одма да и речеш ... ај ма со мене....некаде ... да ти покажам нешо , пошо можи не е курветина па наебеш од прва плазење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 18:17
темата што си ја поставил е премногу филозофска ,а за дипломатија си во право .За да бидеш со жената која сакаш треба да си и малку дипломат .Дури политичар.Треба да знаеш како да ја расположиш за да ''гласа '' за тебе за во иднина 

Изменето од емил - 25.Март.2012 во 18:17
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 18:14
ехе емиле ... ти веќе навлегуваш во филозофија и дипломатија 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 18:11
барај девојка која ти е симпатична и ти на неа си симпатичен 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 18:01
Интересна тема ... 
Што да правам со оние кои ме сакаат а не ги сакам а како би со оние што ги сакам а не ме сакаат голема насмевка

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2011 во 01:55
Za perverzii i frigidnost, za muzika i nekoi bezvezni temi koi vo momentot bi ti bile zabavni, zaebancii, ovo -ono, vaka -onaka, vamte -tamte... i ako
nastane tishina... i ako ne se osekjash glupo dodeka trae istata -togash e super. Svarno super.

Изменето од Tiggy Vicious - 14.Јануари.2011 во 01:56
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2011 во 19:29
p0cekaj prvo da ti p0rasnit, posle kje znais...
Incredible Blue
Кон врв
polatbt Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 11.Јануари.2011
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polatbt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2011 во 05:05
Originally posted by polatbt polatbt напиша:

за почеток прашај ја од што се интересита и лека полека ќе се стопи мразот и разговорот ќе си врви идеално

ама работата.. е штоо.. како што реков.. можеби дека сум мал... ама за што да ја арпшувам??? што да зборувам??
Кон врв
polatbt Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 11.Јануари.2011
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polatbt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2011 во 05:00
за почеток прашај ја од што се интересита и лека полека ќе се стопи мразот и разговорот ќе си врви идеално

ама работата.. е штоо.. како што реков.. можеби дека сум мал... ама за што да ја арпшувам??? што да зборувам??
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2011 во 07:09
Originally posted by polatbt polatbt напиша:

јас сакам да ми казите кој се основните теми за разговор со девојка.. која ја познавам само од фб и сакам да знам за сто да зборувам бидејќи не сум баш зборлест по природа : / pomossss!!!

за почеток прашај ја од што се интересита и лека полека ќе се стопи мразот и разговорот ќе си врви идеално 
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,859 секунди.