![]() |
|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 135> |
Автор | |
Ogi ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imas pm. pozdrav |
|
![]() |
|
BloodAngel ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Мене ме интересира вие жените како издржувате без мажите кои се во авганистан, ме интересира оние кои имаат искуство,какво е чувството да си далеку од некого и тоа 6 месеци?
|
|
![]() |
|
Vlatko 24 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Dali od Fluor lugeto pristignaa Vo Palas?
|
|
![]() |
|
duh-sa-sekirom ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Decki neka pise koj ceka viza i karta ili sve se ovde ludje sto tek ke odat na intervju i ako znae nekoj da kaze kolku vreme se ceka odkako ke gi predades site dokumenti.Jas cekam od kraj na Januari
|
|
![]() |
|
duh-sa-sekirom ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Ne mozam nikako da se registriram na stranata sto mi ja prati,ako go procitas mailot odgovori mi
|
|
![]() |
|
ti prativ poraka na mail
|
|
![]() |
|
i ovde bas ne mozam da se snajdam,ako sakas preprati mi go mailot uste ednas
|
|
![]() |
|
ne mi odi bas ova registracija
|
|
![]() |
|
Ako ima bilo koj da ceka samo za viza i karta ako saka neka ostavi bilo sto (email,tel) za kontakt
Pozdrav do site |
|
![]() |
|
Do kaj si ti so aplikacijata???
|
|
![]() |
|
Cekas li i ti karta???
Ostavi mi mail za kontakt ako ne ti e problem ili telefon Pozz |
|
![]() |
|
valandovo ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
ZDR na sute me interesira ako nekoj znae da pise.Dali Dyncorp se vo palas ili ne a ako ne se koga bi dosle.Jas bev vo palas pret 10 dena i mi kazaa deka otidele za tuzla no ne kazaa koga ke se vrakaat
|
|
![]() |
|
aero ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 6 |
ima li uste nekoj sto ceka za karta i viza za avganistan
|
|
![]() |
|
trnar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 184 |
nekako ni zastana muabetot
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |