|
Осаменост |
Внеси реплика | страница <1 567 |
Автор | |
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Maskata mozhe samo privremeno da izlazhe.
Treba da deluvash onaka kako shto izgledash za da te prifatat taka kako shto se prikazhuvash. Mozhesh da mamish nekoi lugje nekoe vreme, no ne mozhesh da gi mamish site lugje seto vreme. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
osamen_1
Нов член Регистриран: 10.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Probano e probano Non stop sum namean pred drugite ne dozvoluvam nikoj da me vidi tazen, nervozen!!! AMA nikako ne biva |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi se dopagja ona, NASMEVNI SE
Osamenosta se hrani so osamenost a nasmevkata se razbira samo so nasmevka,ednostavno e Osamen samo probaj |
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi go ostavil da si bide sam dodeka ne posaka poinaku,a ako ne posaka toe e negoviot pat
Surovo ama vistinito... Abe dete odi izlezi i nasmevni se....sekoj ke ti vrati so nasmevka. |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako, koga kje izlezesh so kolegi ne si srekjen,kako mislish drugite da te prifatat i da te napravat srekjen?Nemozhesh da gi naterash drugite da te napravat srekjen. Obidise toa da go otkriesh sam.Za ova mozhat da ti pomognat i nekolku avtori so navistina korisni soveti.na primer neshto od Lujza Hej. |
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako barash drushtvo smetajki deka toa kje se nafati so reshavanje na tvojata sostojba, togash imash nerealni ochekuvanja. Drushtvoto kje te prifati i kje se zainteresira za tebe ako imash shto da mu ponudish od tvoja strana. Chuvstvoto na nesrekja, osamenost, taga, nemanje interes za nishto, apatija... se na najniskoto chovekovo energetsko nivo. Sekako deka ima prichini zoshto se chuvtsvuvash taka. Edno skalilo povisoko od ovaa sostojba e zhelba za menuvaje na takvata sostojba. Za srekja, toa se nasetuva vo tvoeto izlaganje ... Zhelbata za podobar, posrekjen i poploden zhivot treba da pochne so otkrivanje i soochuvanje so neshtata koi prvichno te dovele vo vakvata sostojba. Smetam deka vo toa mozhe mnogu da ti pomogne psihijatar. Jas ne zhiveam vo Makedonija, pa nemozham da ti dadam poprecizni informacii okolu ova. Znam deka edno vreme vo Skopje imashe ustanova za mladi, tokmu za vakvi sluchai, na ulica "Partizanski odredi", vo zgradata vo koja beshe smesten salonot na "Simpo". Za poprecizni informacii kje treba da se obratish do tvojot opsht lekar. Na posvetla nota, sostojbata koja ja opishuvash ne e unikatna za tebe... mnogu lugje se soochuvaat so nea, nekoi polesno, a nekoi poteshko. Vo sekoj sluchaj, ima izlez od nea i najubavoto vo vrska so tebe e shto ti samiot se obiduvash da go pronajdesh povikuvajki na pomosh. |
|
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оди во некоја клиника кај што има болни или на некое место каде има сиромашни, па ќе видиш после дали ќе си осамен
понекогаш кога си осамен, имаш прилика чисто сам да го доживееш светот |
|
osamen_1
Нов член Регистриран: 10.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo!! Veke dolgo vreme sum osamen. Nema koj da me pobara da izlezeme, nema so kogo da napravam muabet. Koga ke izlezam so kolegi najcesto ne sum sreken. Vakvi custva imam sekoj den. Najcesto sum tazen i nekako pasiven. Ne mi se pravi niso. Se sto pravam pravam so sila. Brzo se zaljubuvam bidejki se nadevam deka devojkata ke mi bide se i deka ke me prifati nejzinoto drustvo, ke me druzat. No nekako i so toa ne mi odi. PomossSsSsSsSsSsSsSsS
Изменето од Lithium - 11.Мај.2010 во 01:19 |
|
Внеси реплика | страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |