![]() |
|
Бурми |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 567 |
Автор | |
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Preubavi se site tri sliki, fala vi decki
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() мојата омилена...па и со посвета ![]() се надевам дека ова одговара на горе опишаното ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() Ааа... Ла Нинџа ја фатило невестинска треска... ![]() ![]() Овие погорниве ми се свиѓаат и убави би ти била (на пример нели...) ако сакаш нешто.. по... ѕинѕи-миѕи, со детали и све.. ![]() Ако ви дозволува џебот.. Инаку.. сајт за сребрени прстени: http://www.silver-wedding-rings.com/ Ѕирни некоја идеја. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Potenciraj kakva pomos ti treba sto konkretno...stil, cena, trend, prodavnici, licno iskustvo ??? jas mozam da ti kazam deka mojata burma ja nosev 5 god dodeka ne ja izrasnav ,se zbuckav 15 kg za toa vreme i mi bese mala...proveri malku na google , prosetaj po prodavnici , postavi nekoja slika sto ti se dopagja, pa nie ce ti pomogneme okolu izborot...samo pari ne ni baraj da gi kupis ![]() ![]() ![]() |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
fala na pomosta ...SVAKA VAM CAST
![]() |
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Ајде сега па ти подробности............
|
|
![]() |
|
DragancoLeskoec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Македонски не беше официјален јазик на форумот ?
|
|
![]() |
|
Zdr lugje, aj molim vas (na koljenama :P) malku pomos okolu OVA burmive, i takodje vas molim da me postedite od zlato, t.e. ZUTO zlato tuku neso u stilu platinka ili srebro. falaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |