|
А што прави овој народ? |
Внеси реплика | страница <1 56789 69> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ne e za hranata ama:
...i te kako ima debela vrska so nea...barem na crniot....balkan !
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не знам во светот како е, ама овде во Канада цените идат само нагоре, досега не сум видел цените на храната да идат надоле
|
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...e aj dobro ...neka bide i dvajcata kako vikaat,
...seoak tripati pogolema ,a ovie ke ja rasturat drzavata poradi neshto , ...od koeshto makedoncive se ...prezadovolni ... ... ПОНИСKИ ЦЕНИТЕ НА ПРЕХРАНБЕНИТЕ ПРОИЗВОДИ ВО СВЕТОТ ЛАНИ .... ...................kjutat kako... ribi!
|
||
||
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а како си сигурен дека нивната просечна напишана тука е реална???
|
||
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Просечната плата во Словенија 1.035 евра
...i pak nezadovolen! ...so tripati( ili i povekje ako zemesh kolku e realnata prosechna tuka)...povekje pari....se pobunile slovencite, ...a nivnite bivshi ''prijateli''....ni da zucnat i koga krvta im ja pijat postojano.....
|
||
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1000 денарчиња плус сендвич со саламче и кашкавалче, а понекад и чајче... хехехехех Комшиине се потепаа одејќи, па дури и се фалат и раскажуваат, а ги прашувам за што протестирате, ми викаат против СДСМ бе... Викам ама што против СДСМ, ми викаат па за да не дојдат на власт пак.. поима немаат за што ги мкнат, битно лапаат паричиња и сендвичиња, а имаат и гага излегување од дома ... хехехехехех ... ах бреееее... кај ни е крајот јас незнам со ваква власти ваков народ..... |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти само мисли си така. Не се за џабе, за дневница биле. Така барем пишува по оние портали и весници кои не се позициски |
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
-ovoj narod e epten izgleda,...izbacen od kolosekot,
...da protestirash protiv nekoj shto nema nikakvo praktichno vlijanie vo momentot vrz negoviot zivot ,...toa go moze samo makedonskiot narod .... ! ...mislam , ovcite negovi shto nekoj namerno i smisleno gi nasochuva ! |
||
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..се занесува,се вози во црвени автобуси без пари и одржува протест против опозиција со блокада на улици патишта институции.Како може да се живее,работи и остварува?...и како може власта да си ги блокира своите процеси индиректно и ова да го толерира?.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Исто, ќе седи завиткан во ќебе и ќе прашува-Кој беше министер кога го уриваа комплексот во Злокуќани? И не прашувам за џабе, оти сега читам се гради сличен таков комплекс, под исти услови, на друго место. И онака на крај читам по тужбата во Стразбург ДРЖАВАТА (читај народот) му плати оштета? И сега се прашувам-му фали ли влакно од главата на тој некој министер за урбанизам од тоа време, оговарал ли воопшто за лоша одлука? Веројатно не, затоа што кај нас не се одговара за грешка. Дури не се паќа ни од министер додека партискиот врв не одлучи за тоа. НАРОДОТ ПЛАЌА! |
||
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да не имаш електрично ќебе случајно????
|
||
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...se zaninmava narodot so,.... gluposti....dodeka se ''vitka'' vo kjebe na ova ''ladno'',....dodeka ne zaladilo asalno !
...shto li ke pravi togash?! |
||
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Господова ли ѓаволова работа ли незнам, ама знам дека за работното место нити и треба факултет, нити треба да и одредат учинок, нити државен просветен инспекторат и брои грешки, а зима плата поголема веројатно и од лекар специјалист.
Функционер и секретарка се заглавиле при секс во Струга - ги одлепувала Брза помошА да не беше “ѓаолот“ којзнае до кога раат ќе тераа. Вака народот нема да мисли на парното, знамињата, буџетот. И верувале или не, сабајле една пријателка која како мене чита рано весници ми врти на мобилен и ми вика дословце вака- Гледаш ли овие твојте што се не прават за да одвлечат внимание од проблемите на народот?Ме потсети на наш Зекси со она неговата усталена -Крив е Р****** и слатко се изнасмеав па се уклучив на форум пс...За Политика е- функционер е, не е за во Секс |
||
Внеси реплика | страница <1 56789 69> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |