|
Проблем со пенис! |
Внеси реплика | страница <1 567 |
Автор | |
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se predrkal bre , ke mu mine, neka miruva malku, ne e za panika ke te skinat od zaevbavanje sedi miren
DOBRONAMERNO:olabavi go
|
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трк по упат кај матичен лекар за на уролог...одма..одма...
Ќе направиш анализа на урина, на сперма..други испитувања ако треба и ќе си бидеш на чисто.... Што си чекал до сега..... Нема срам...кажи на мајка ти или на татко ти, ако не ти се иде сам на доктор.... Ајт, па пиши што било, ок? |
|
МИР со сите
|
|
kompjuterpc
Нов член Регистриран: 30.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас имам скоро 14 години. И како сите го дркам. и во последните неколку дена јас имам проблем. Од пенисот место да излези сперма, излегува крв. Ова прв пат ми се случи пред 2-3 недели и 4-5 пати досега ми е така. Па ајде ако сте добронамерни промогнете ми
Поздрав до сите Изменето од Eleni - 24.Април.2010 во 05:44 |
|
Внеси реплика | страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |