![]() |
|
Џогинг |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5678> |
Автор | |
tajci ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
se soglasuvam i jas -vremeto stanuva potoplo treba da se razdvizime
![]() |
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Se slozuvam so tebe Delfinco, mislam deka vreme e da se razdvizime malce. |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Ајде мили мои , почнува сончко да ни се насмевнува почесто , ајде малку темава да ја освежиме со нова енергија и да поттикнеме уште некој да ни се придружи Ајде кој колку може |
|
![]() |
|
batt's ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
vazno se trca po nesto:)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Nelita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 124 |
Go obozavam ovoj sport ama porano si imav vreme sega nekako poveke trcam po drugi raboti otkolku za relaksacija!
![]() ![]() ![]() |
|
„Чувствувам дека ќе полудам оваа пролет,заради една далечна убавина!“
|
|
![]() |
|
batt's ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
па баш со оваа килажа и незнам колку е паметно да џогирам, ама ај кога ќе намалам
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Joging e najdobar nacin da se izvrsi emocionalno praznenje,sekogas pomaga i se gubi mnegativnata energija,letovo zogirav i do 10km no za zal sam,ponekogas e potrebno drustvo i za toa. |
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
da go prasam moderatorot
kade mi e tekstot IDIOT kade e zosto e brisen ne e fer |
|
![]() |
|
Barbika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Наталија по муабетов ќе испадне дека јас и ти се познаваме и тоа лично!
Да не станува збор за ист клуб...ај тоа на ЛП!
Само да нагласам и јас одев двапати на ден ама некако ни од далеку немав задоволителни резултати затоа стално се вадам со тоа ааа да аматерски тренирам!
Мада што ми беше влезено под кожа...Но со факсот немав баш толку време па со текот на годините си останав на џогинг,а сега и за него едвај наоѓам време!Деца-меца обврски,а и мрза понекогаш!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Taka mi bese na sekoj trening, trcash tocno 2 Casa i na kraj zastanuvash tupkash vo mesto cekash bash cajce i mu se raduvash na Cokoladoto...ah..Barbi shto Gorenki imam izedeno i pred i posle trening ![]() ![]() Kaj mene treningot bese mnogu zamoren. Sekoe sabajle od 04.30 do 5.30 trcanje pa doma tush spremanje za shkolo. ![]() Najmacno mi bese koga sekoja sabota so trcanje morav da ja iskacam uzgornicata na Vodni i ne smeev da zastanam do Sredno... Koga ke se setam bash onaka se podnasmejuvam ![]() |
|
![]() |
|
Barbika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
![]() ![]() ![]() Se sekavas li na vremeto barem kaj mene bese taka sekoj trening kako da gi polnev bateriite so pozitivna energija!Sekogas sakav da go zgolemuvam trteningot,sakav se pogolemo opteretuvanje na muskulite,a na kraj najsladok mi bese cajot koj ni go pripremase cickoto na koj ne mu go pametam imeto...na vrakanje nakaj doma treningot mi zavrsuvase so100gr.cokolado.Vreminja,Natalija ubavi vreminja...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Moze mila prekrasna idea
![]() Kako se zapnavme jas i ti odma pravo bez kondicija na trcanje kako za Olimpijada da se spremame ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ova ke go kopiram i ke go pisam vo lekovi od nasite babicki!
Fala ne sum znaela...
![]() P.s. znaes sto za pocetok moze samo brzo odenje ,a posle ke premineme na druga disciplina!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |