|
Џогинг |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | |
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se soglasuvam i jas -vremeto stanuva potoplo treba da se razdvizime
|
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se slozuvam so tebe Delfinco, mislam deka vreme e da se razdvizime malce. |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде мили мои , почнува сончко да ни се насмевнува почесто , ајде малку темава да ја освежиме со нова енергија и да поттикнеме уште некој да ни се придружи . Ајде кој колку може , јас само ке гарантирам дека доколку павилно се темпира дозата секој секогаш ке си оди дома порасположен од кога е кога дошол . |
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vazno se trca po nesto:)
|
|
|
|
Nelita
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Go obozavam ovoj sport ama porano si imav vreme sega nekako poveke trcam po drugi raboti otkolku za relaksacija!
|
|
„Чувствувам дека ќе полудам оваа пролет,заради една далечна убавина!“
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па баш со оваа килажа и незнам колку е паметно да џогирам, ама ај кога ќе намалам
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne Barbi mislam deka ne se poznavame mila Jas imav licen trener koj mi ja vadeshe dushata, ama ubavo e da se podseti covek vo vrska so toa...Malku i mi nedostigaat treninzite, ama ti imash izgovor za da ne trcash, jas isto taka se vadam na kondicija na rabota na se ama ke bide... |
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Joging e najdobar nacin da se izvrsi emocionalno praznenje,sekogas pomaga i se gubi mnegativnata energija,letovo zogirav i do 10km no za zal sam,ponekogas e potrebno drustvo i za toa. |
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da go prasam moderatorot
kade mi e tekstot IDIOT kade e zosto e brisen ne e fer |
|
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наталија по муабетов ќе испадне дека јас и ти се познаваме и тоа лично!
Да не станува збор за ист клуб...ај тоа на ЛП!
Само да нагласам и јас одев двапати на ден ама некако ни од далеку немав задоволителни резултати затоа стално се вадам со тоа ааа да аматерски тренирам!
Мада што ми беше влезено под кожа...Но со факсот немав баш толку време па со текот на годините си останав на џогинг,а сега и за него едвај наоѓам време!Деца-меца обврски,а и мрза понекогаш!
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka mi bese na sekoj trening, trcash tocno 2 Casa i na kraj zastanuvash tupkash vo mesto cekash bash cajce i mu se raduvash na Cokoladoto...ah..Barbi shto Gorenki imam izedeno i pred i posle trening Kaj mene treningot bese mnogu zamoren. Sekoe sabajle od 04.30 do 5.30 trcanje pa doma tush spremanje za shkolo. Sedish slushash casovi posle na Stadion vrtenje do 15.00 krugovi vo glava da ti se zavrti. Pa doma i od 21.00 do 22.30 pak..Uf moralno bese bashka i fanatik imav trener. Najmacno mi bese koga sekoja sabota so trcanje morav da ja iskacam uzgornicata na Vodni i ne smeev da zastanam do Sredno... Koga ke se setam bash onaka se podnasmejuvam |
|
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se sekavas li na vremeto barem kaj mene bese taka sekoj trening kako da gi polnev bateriite so pozitivna energija!Sekogas sakav da go zgolemuvam trteningot,sakav se pogolemo opteretuvanje na muskulite,a na kraj najsladok mi bese cajot koj ni go pripremase cickoto na koj ne mu go pametam imeto...na vrakanje nakaj doma treningot mi zavrsuvase so100gr.cokolado.Vreminja,Natalija ubavi vreminja...
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze mila prekrasna idea
Kako se zapnavme jas i ti odma pravo bez kondicija na trcanje kako za Olimpijada da se spremame |
|
Barbika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova ke go kopiram i ke go pisam vo lekovi od nasite babicki!
Fala ne sum znaela...
P.s. znaes sto za pocetok moze samo brzo odenje ,a posle ke premineme na druga disciplina!
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |