|
Кој е ЃОРГЕ ИВАНОВ? |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prof. Ivanov ne e tolku naiven. Ne bi se nafatil za vakva funkcija ako ne moze da se spravi so nea.
|
||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За жал нема да погрешиш во тоа што го кажа. Груки го одбра неекспонираниот професор за да може да го командува како ќе му се присака
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ubavo e ako naucil, a veruvam deka naucil kako ne treba da pravi. Koj li im gi pishuva govorive?
мислиш дека научил??/ дека навистина нема да биде восочна фигура на Грујо? се сомневам дај боже да не сум во право се сложувам со Драж,што не си останал професор,што се резили сите знаеме каков председател ќе биде пак ќе речам ,дај боже да грешам |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....и Јас почнав да се прашувам ,...., за жал требаше човекот да си остане професор,...вака ќе стане потрчко на г-дин Г.......!... |
||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пак не Ми е јасно кој е Тој, што Му е блиско од професорската фела со СЕЈАЧОТ НА МАГЛА, маглата некогш ветерот ќе ја оддува,.....
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... Zoshto mora so nedoveteni izjavi da gi rasipuvaat ubavite momenti?
Поднесена кандидатурата и на Иванов Владејачката ВМРО-ДПМНЕ и нејзините коалициски партнери вчера и официјално ја поднесоа кандидатурата на професор Ѓорѓе Иванов за претседател на државата. Според директорот на Центарот за комуникации и подносител на листата, Илија Димовски, кандидатурата е потврдена од 62 пратеници од владејачкото мнозинство и со 23.160 граѓански потписи. - Посакуваме изборите да бидат фер, демократски и успешни. Им посакуваме среќа на сите кандидати и очекуваме граѓаните да го изберат најдобриот. На овие избори ќе се избира меѓу кандидати што потекнуваат од периодот на транзиција и кандидати што со себе ги носат вредностите на новото време - рече Димовски. Prof. Ivanov ne e dojden od strana, ne bil nastrana od vremeto na tranzicijata, naprotiv, ucestvuval, sledel rejtinzi, ednostavno ucel kako treba/kako ne treba. Toj bil prv sorabotnik, zaedno rabotele so "lugjeto na tranzicijata". Ubavo e ako naucil, a veruvam deka naucil kako ne treba da pravi. Koj li im gi pishuva govorive? |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ako e od spisokot nalektiri...ne e od bibliotekite.
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neli e isfrlena od lektiri?
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prof. Ivanov se podgotvuva kako da se brani od niskite udari za vreme na izborite. Ocigledno kandidative za pretsedateli treba da ja preprocitaat kako se kaleshe celikot...
|
||
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И ти ли КОЈСУМЈАС се слушна со НИВ? Јас си мислев дека е тајна спогодбата за лажирањето на изборите во корист на Иванов! Пази од големата БЛИЗИНА со ИЗВОРИТЕ да не се изгориш!Слаби се лекарите по пластика, па ќе треба донации да собираме за во странство да те лечиме! А Ѓоко е за никаде,искрено.Излитена фаца и одличен играч на туѓа свирка! Гледајте сеир. |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
точно е... и мене извори блиски до владата... исто ми соопштија... а настрана што Буш-от помладиот лично ми се јави... и ми потврди дека сето погоре споменато... е точно... Саркози денес ќе ми се јави...ако сум дома... Како што е, исто така, погоре споменато... И на Саркози и на Буш-от им останува да чекаат... П.С. Не да сум off topic... и нема врска што тресам тука... Ама се' за правовремено, вистинско, реално, точно и објективно... програмирање... пардон... информирање... Изменето од којсумјас - 07.Февруари.2009 во 10:23 |
||
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На ВМРО-ДПМНЕ му порачувам буквата Р од името да ја заменат со К. Р неможе премиерот да каже,неможе Иванов да каже,а и не им одговара според политиката што ја водат. Замената со К е за корумпирана.ВМКО-внатрешна македонска корумпирана организација-ДПМНЕ.Зборот корупција ем го практицираат секој ден ем го користат во говорот и каде треба и каде не треба.А која револуција допрва ќе ја водат? Имаат апсолутна власт!
Се надевам сеуште го подготвуваат материјалот за изборите, па имаат време за корекции...пардон коекции. Иванов лесно ќе го зауздаат.Што сакаат ќе му прават,а тој само фала ќе кажува.Од штабот на Иванов начув дека победата е веќе договорена со надворешни влијателни фактори.Незнам само дали и колку ке се пука!Ни останува да чекаме. |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E aj se trudam da ve razberam kade otkrivte tolku brzo deka nema harizma...
Mene Ivanov mi e bash simpaticen (ova ne go pishuvam kako moderator). Skromen, ednostaven i bogami koga kje go sporedam so onie belosvetskite od tipot na Sarkozi, Bler, Berluskoni covecevo nashe mi e bonbona. Nema ulicen zargon kako nekoi drugi kandidati tuku naprotiv malku e zbunet, malku podisplashen shto e i normalno... Veruvam vo profo i znam deka kje bide dobar pretsedatel. |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo taa i smisla rekov izguben, voopsto ne gi osporuvam negovite kvaliteti i postignuvanja kako profesor i intelektualec, no za predsedatel i politicar ne go biva
|
||
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |