![]() |
|
Трпе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 48> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Куќната помошничка барала покачување на платата. Трпана се налутила и ја прашала:
- Добро, кажи ми причина зошто мислиш дека заслужуваш покачување? - Не е една, него три причини. - Добро, слушам. - Прво, барам покачување затоа што подобро пеглам од вас. - Кој вика тоа? - Па, вашиот маж, Трпе. - Добро, друга причина. - Подобро готвам од вас! - Немој да ми кажеш дека Трпе го кажал ова? - Токму така. - Добро, а која е третата причина? - Трета причина е што сум подобра љубовница од вас! Трпана зацрвенета и вика: - Немој да ми кажеш дека повторно ова го кажал Трпе?! - Не госпоѓо, ова го вика вашиот градинар. На ова Трпана враќа: - Колку сакаш да ти се покачи платата? |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
......trpe i trpana vo krevet i trpe ja zakacha
trpana ----- nemoj trpe utre sabajle ke odam na ginekolog ..| nema smisla sega ostaj me aj
![]() trpe------- molchi nekoja minuta ....pa vika :
.....trpano....a neli na stomatolog ne si utre
![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Учителката му вика на Трпе:
- Кажи на англиски: “Мачката падна во вода и се удави”. Трпе: - Mjau bum in the water glugluglu no more mjau mjau”. ![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
у се јавуваат на Трпе од основното училиште на телефон:
- Господине, син ви кажува многу лаги. - Епа, кажете му дека е многу добар зошто јас немам деца. |
|
![]() |
|
Трпе се дере на синот:
- Сине гори куќата, брзо искачај! - Чекај да објавам на статус на фејсбук! - Ок, тагни ме! |
|
![]() |
|
Си бил малиот Трпе и наставничката го прашува пред целиот клас:
- Трпе, што работи твојот татко? - Мојот татко работи во стриптиз клуб за чичковци, па понекогаш е и приморен да се проституира со истите, но сепак… тоа е тоа и мора да заработи некој денар… Шокирана од оваа вест, наставничката му вели да остане после часот да поразговараат. - Трпе, навистина ли татко ти го работи ова? – Зачудено прашува наставничката. На тоа Трпе одговара: - Не наставничке, само срам ми беше пред цел клас да кажам дека игра фудбал за репрезентација. |
|
![]() |
|
Трпе и Трпана одат на состанок и Трпана му вика на Трпе:
- Трпе, што ти се допаѓа најмногу кај мене, моето секси тело и преубавата фаца? Трпе ја гледа од глава до пети и и вика: - Твојот смисол за хумор. |
|
![]() |
|
Трпе, тажен, му се жали на комшијата:
- Ме напушти Трпана… Ми рече дека сум она без кое цвеќињата не можат да живеат, подоцна сфатив дека сум ѓубре |
|
![]() |
|
рпе и Трпана се шетаат во центарот на градот и проаѓаат покрај еден ресторан.
- Ау Трпе, колку убаво мириса овде. А Трпе џентлменски и враќа: - Сакаш да пројдеме уште еднаш? |
|
![]() |
|
Трпе видно нервозен влага во кафана со пушка и се дере:
- Кој имал секс со жена ми!? А од страна некој му дофрлил: - Ма немаш доволно куршуми. |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Трпе имал жена – русокоса. Една вечер се вратил од работа покасно и влегува во спалната и што да види, на креветот лежи еден гол човек, а жена му нигде ја нема. Почнал да ја бара и ја нашол во шкафот гола и вика:
- Добро бре жено, сто пати ти кажав дека тој треба да се крие, не ти! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Трпе и прави муабет на Трпана:
- Што правиш во слободно време? - Во слободно време сум згодна! - Гледам дека немаш баш многу слободно време. |
|
![]() |
|
Бик го брка Трпе околу куќа. Трпана од прозор го гледа и му вика:
- Не трчај Трпе, ќе добиеш инфаркт! - Ма подобро инфаркт, отколку теле. |
|
![]() |
|
Касно после полноќ, ѕвони телефонот, а Трпе и вика на Трпана:
- Јави се, ако е за мене, кажи не е тука! Трпана се јавува на телефонот: - Ало, да дома е! Трпе нервозно и вика: - Глупачо ти реков да не кажуваш дека сум дома! А Трпана му враќа: - За мене беше. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |