|
Зошто веднаш туш после сексот |
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Автор | |
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
potpino se sl*gam:)
|
|
pasko
Нов член Регистриран: 01.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa nemora odma tus posle seksot.Jas posle seksot sakam da se mazam i da se guskam so sakanata osoba,a ako se brzam nekade toa e druga rabota. |
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci ebesh pa spiesh pa se razbudish
pa se tushirash, pa se meshash so lugje be. kako ke se meshash so narod ako ne si tushiran breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
ddddd10
Нов член Регистриран: 26.Септември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa e najgolema glupost pred i posle sex ne treba da se odi pod tus sexualen miris ovozmozuva prava erotika i vrvno sladostrastie ama koga ima glupaci,sto da pravis |
|
xyz
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam za drugite forumdjii, ali za ovaa tema ima pravila: ako se e..s konstantno so razlicni ili si imas f**k baddy togas tusot posle sex e neophoden t.e. toa e cista psihologija, gledas da go izmies so h2o toa sto ne go cuvstvuvas del od tebe, a inaku dokolku se raboti za nekoj sto ti e stvarno blizok i kon koj gais nekakvi cuvstva togas after the sex nezamenlivi se pregratkite,baknezite, sekoj nezen dopir i sepot,blablabla itn. Taka da vatrena sea ti vidi, postoi i edna parnica koja se vika RAZVOD
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe sekoj si imas svoja kiselina mojava sperma leci bubulici ako e za toa:) a zboram za belo pranje zasto ne zanm mnogu mi mirise ne deka se gadam ne mi e ubavo sakam cist da bidam barem toa mesto treba povece higiena da se odrzaqva |
|
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene ne mi izgleda bas taka moze i cigara posle sex i dr da ne komentiram mnogu
|
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мое мислење е дека правила во сексот нема. Секој си прави она во кое ужив ако некој сака да се истушира па после да се тушира тоа е негов проблем ако некој тоа не го сака пак е негов проблем, важно е двајцата партнери да уживаат јас мислам дека проблемот не е до туширањето туку до други работи. Јас на пример сакам да се истуширам но девојками несака па останувам лежам со нејзе, а не верувам дека би имало проблем и ако станам. Што е важно тоа кога имаме прекрасен секс.
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA MOZE IMA GAAADNO ISKUSTVO COVEKOT SO TOA...
SE IMA PO SVETOT...
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, ama ovoj samo za belo pranje zbori
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA HIGIENSKI E TAKA...
KAKO DRUGO...
GADNO E AKO NE SE ISTUSIRAS...
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aman be ti, ama se gadis..
|
|
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti si zanes:()
golem si si:) jas barem taka mislam mi mirisa gadno mi e
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |