![]() |
|
Мали поуки за животот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 186> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Некои битки мора да се водат неколку пати за да се добијат ...
|
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
but in the end I end up polished and they end up useless |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
,,,vonredni sostojbi baraat vonredni reshenija,,,
,,,/ segaitukavidiinfolenta/ ,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Првиот впечаток е важен, но репутацијата се гради цел живот.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Каењето и не е толку лоша работа секогаш ко што си мислиме. Едноставно не води по правилниот пат и не ни дава да скршнуваме од се лево или десно. Одредена доза на каење е и неопходна imo.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Секој на планетава (па и пошироко
![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
Не сум тука за да те спасам. Тука сум за да ти помогнам да се спасиш себеси.
|
|
|
|
![]() |
|
Дозволи им на луѓето да бидат мизерни. Не е твое да им го менуваш расположението. Само погрижи се тие да не влијаат на твоето.
|
|
|
|
![]() |
|
Сите имаме силни страни. Ти си писател, не се споредувај со сликар. А, кога ќе се споредиш со друг писател, најди инспирација – не критика.
|
|
|
|
![]() |
|
Некои луѓе не знаат што е љубов и не е твоја обврска да ги научиш.
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 186> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |