|
Вицеви за животни |
Внеси реплика | страница <1 56789 15> |
Автор | |
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му дошло покана на лавот за у војска a овоj:
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Биле си еден пајак и еден слон.
Слонот: - каде си пајаку? Пајакот: - не те слушам немам мрежа |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле две овци и едната и вели на другата:
- Кај си бееее? A другата и одговара: - Еве мееее. |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"За љубовта е потребно трпение", и рекол пајакот на стоногалката и и ги раширил првиот пар нозе.
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што прави полжав без куќарка во Охрид? |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лисицата ја прашуваат: |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одат два црви, едниот среќен и цело време се смее, а другиот тажен. И |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Три мачки си прават муабет:
Првата: Јас ќе имам сијамски мачиња! Втората: Јас ќе имам персиски мачиња! Трета: Јас незнам какви мачиња ќе имам, главата ми беше во конзерва! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Куче оди низ пустина и вика : Ако не најдам набрзо некое дрво, ќе се помочам во гаќи
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две муви вечераат и разговараат:
- Абе вчера што влегов во еден ресторан, никаде ни трага од храна, ни трошка, ни прашинка, се сјае од што е чисто... - Еј, ај те молам немој такви гадости на маса да збориш! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле две мравки и се возеле по автопат и едната и рекла на другата:
- Застани ми влезе бумбар во око! |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dva lava pobegnale od cirkus i odele niz plazata . Edniot lav mu rekol na drugiot: " Ne gi razbiram ovie lugje. Leto e, spic na sezonata a na plazata nema ziva dusa!" Изменето од KINGDAVID - 01.Ноември.2010 во 17:20 |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mujo i haso nosat tvor preku granica ( ene tvor e subjektot pa vicot e vo dobra tema)
i koga stignaa na granica mujo mu veli na haso haso bre shta chu s tvorom metni ga u gache kud bre u gache, to smrdi bre nek crkne mamu mu jebem |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Е, што ти е судбина, за една ноќ уживање сега треба цел живот гроб да копам!! |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |