|
"НЕ САКАВ ДЕЦАТА ДА МИ РАСТАТ ВО .... |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | ||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не сум брат прво..второ ја навреди веке во неколку теми брат
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не бе брат... Јас да ја навредам Македонија???? Нема шанси... Кажи ми каде сум рекол такво нешто...? Изменето од DelijaSkopje - 27.Мај.2008 во 18:04 |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Треба ама ти претеруваш со навреди на нашата земја. ај нема врска ова е веке лично да се држиме на темата
|
||
|
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ОК, нека ти биде , тоа е твое мислење... Но исто така и ти, односно ние, треба да си седиме мирно на газот нели..?
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Искрено, Да! Ама нормално, си имам причина како и секој Македонец што си ја сака државата. Добро знаеме што било и сеуште е и со Грците и со Татарите...затоа целосно се сложувам со Владимир за тие држави. Тоа не важи за оние другите држави кои си седеле мирно на газот.
|
||
|
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Објасни ми каков е овој патриотизам??? И дали и ти мислиш вака???
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не Делија според мене а верувам и Култузин исто мисли, треба барем малце да си ја сакаш државата....никој не спомна за мразење не биди сега и ти прост дотолку...
Изменето од blueprayer - 27.Мај.2008 во 16:28 |
||
|
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Според Култузин, да си Македонски патриот треба да мразиш се друго... А нарочито се Српско...
|
||
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kultuzin,a moze li barem americki patrioti da bideme ?! Posto gledam a Bushot ni namigne nie ko mali deca od radost u peleni mocame...ili ne,cekaj,ti velis nie so Amerika ke bideme ramnopravni partneri ?!
Изменето од Duduk - 27.Мај.2008 во 08:59 |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OCIGLEDNO IMAS PROBLEM DA GO RAZBERES ZBOROT PATRIOT. VO SEKOJ SLUCAJ AKO SEBE SI SE NAREKUVAS SRPSKI PATRIOT TOGAS E OK, MEGUTOA MAKEDONSKI PATRIOT NE SI VO NIKOJ SLUCAJ; ZATOA STO TI FALI OSNOVNIOT USLOV A TOA E BRANENJE NA INTERESITE NA SOPSTVENATA DRZAVA. |
||
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kakva komparacija....Pink so MTV 2....Onoj sto go posocil tv Pink so cel da se podsmeva i degradira, ocigledno ne gledal poveke od onie razgoleni cucinja sto otvaraat usta na plejbek i seto toa vo turbo-folk fazon...i najocigledno od se, ne znae za kakva produkcijska kukja stanuva zbor...od druga strana MTV 2...si e MTV 2.
|
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немој ти мене гитла... Оди ти глеј МТВ 2... |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
слушај добро знаеш шо е патриот ама изгледа не примети дека е далеку од тебе ...ајт гитла сеа оди глеј ТВ ПИНК
|
||
|
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти немаш појма што сум јас... И несакам тебе ништо да ти докажувам... Како прво што сваќаш под ПАТРИОТ??? Па и јас сум патриот, само ти тоа не го гледаш... Патриот не е да плука по другите нации, тоа не е патриот, тоа е националист... Патриот е да си ја сака својата држава, нација,а во исто време да не плука на другите нации... Кој го може тоа, секоја чест и тој е прав ПАТРИОТА!!! |
||
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |