![]() |
|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6768697071 100> |
Автор | |
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Драг Идивиди... Оваа е една од најтешките и најбитните години во мојот живот...секој ден ми носи ново изненадување, понекогаш убаво и пријатно понекогаш не...искрено се навикнав на тоа, јасно ми е одамна дека не е се така розово во животот...вчера со една моја постапка се надминав себе си и се изборив за една работа, која денес резултираше со добри резултати за мене и за некои други луѓе, баш ми е мило поради тоа и се надевам дека нема да биде за џабе...не би сакала истиот пат да го минеме повторно,но не зависи се од мене нели Овде ќе завршам, зесега е сосема доволно...ќе ти пишам повторно ова не е мое прво и последно писмо
![]() P.S Како еден од твоите понови членови можам да ти кажам дека те засакав за брзо време и ветувам дека ќе те посетувам секогаш кога сум во можност
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
...
Неодамна зачленетата ти Тиги, некако изненади денеска, пред се самата себеси, а потоа и нејзините домашни. Имено, го чешлам косиштево пред огледало и поминува мајка ми и ми вика: -Малку си се збуцкала, не мислиш? -Знам. ![]() Знам дека сум здебелена и тоа мнооогу, ама знаеш што? Не ми беше гајле! Воопшто! За прв пат во животот не ми беше гајле како изгледам! ![]() Битно, убаво се осеќам... одамна вака не ми било. И убаво е ова чувство. Дефинитивно. ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Бро,
Ме болат прстите за да ти пишувам што и како ми се случува ![]() Само ќе ти кажам дека не знам зошто, ама песнава не да е глупа, а сепак ја слушам цел ден. ![]() не, не, не сум со сите. ![]() |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
драг идивиди...
едно ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Драг Идивиди,
Знам дека и некои возрасни личности можат да му позавидат на Џо-наш ![]() ![]() Џо, go ahead... ![]() |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Сум изглеа...глуп сум нели? ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Дете, ти си заљубено.
![]() ![]() ___ идивиди, нашиве предци биле баш... големи је*ачишта. ![]() се згазив од смеење на песните со еротска содржина... тарзан и тарзаница, играле брканица, тарзаница сопре, тарзан и го опре! ![]() |
|
|
![]() |
|
Драг ИдиВиди...
Џо е . . . Џо е и Џо заврши основно училиште со највисок просек. Добро , не уклучив Мозила за да се фалам , туку да се исповедам. Знам дека нетреба да сум збунет во овој период , и небаре , ќе беше различно да не беа женски во прашање. Идевиде другар , одамна чувствував нешто за нејзе , во моменти повеќе во моменти помалку , но секогаш беше присутно некое чувство на спокој кога бев покрај нејзе. Незнам дали тоа беше идолизирање или некаква зависност.Ама многу ми е криво што не ме разбира , и на моменти ми е криво што имам такви чувства. Знам сега многу луѓе ќе ми се смејат , -‘па у пубертет е‘. Сепак , се сомневам дека ќе беше поразлично и да бев 30 годишен Џо. Не го правам ова од некаков ќеиф , или од некоја суетна причина. Тука сум за да се исповедам...И на крај на краишта , среќен сум , бидејќи во моментов синусоидата на емоции иде во минусот...што незначи дека ќе се искачи во плусот. Ај идам јас да пешачам малку. Сајонара... |
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
идивиди
иди ти да видиш колку многу работи треба да се учат за државна матура ![]() иди види, па дојди кажи ми ![]() уствари, ај иди ти пишувај за мене ![]() ![]() Уууууууууф ![]() Чао |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
драг идивиди
се нервирам, ми иде да плачам, страв ми е, возбудена сум, рацете ми се тресат, умот ми се кочи... ![]() Сè ова само за тие 4 саати што следат во сабота ( плус 4 во понеделник ) ![]() Мислата повеќе психички ме уморува. ![]() Мислам дека добро ќе се спремам и таму ќе се збунам целата и ќе направам хаос ![]() чао ![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Драг Идивиди
Најмногу се мразам кога останувам без инспирација а со тоа и без елан.
Тогаш ми е најтешко да сврзам 2 со 2 а и да си фантазирам.
По тој повод се ставам во улога на штрумфот кој мрази се и `е си повторувам цел ден- мразам тањири, мразам учење, мразам шопинг, те мразам тебе, се мразам себе.....итн....
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
...
Што ми стана на мене? Постојано сум во движење. Неам време да седнам како човек и да се налакирам... тибам... ![]() Еден ден бираш некој фрк фустан, следен штикли па ташна, па и шминка, па бла бла... леееј, заморно е да бидеш женско. Желба ми е да бидам машко. Али најозбилно. ![]() Сигурно би била голем женкар... металец би била... со брада обавезно. ![]() ![]() Па тогаш и не би морала да слушам како моиве ми викаат: земи нешто посветла боја за ѕидовите! ![]() ![]() ![]() ![]() АЈ у ку**ц све нека се носи... |
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Бро
I'm again online ![]() ![]() Сеа после два дена, ко ќе вида сума-сумарум, што су напрајл, кркамбар пак уште ми се гледат. Да тибам застарени материјали за учење, ко санкир 62' да живеа се осеќа. Ама уште малку, и ќе има спремано 3 испити, во 4-5 дена. А? Who's the man? ![]() Ајт сеа, заминав да вида што се имат сменето во светов во последниве два дена, да вида дал фалело нешто без мене. ![]() Поздрав со песната: http://www.youtube.com/watch?v=UvC5tTTaogI P.S. Не се однесујт на мене песната, да знајш. ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Драг Идивиди,...
очигледно мене не ми иде паметот, па продолжувам да се чудам и да се крстам на простотилаков околу мене... никогаш нема да можам да бидам таква, се прашувам... до нив ли е... или до мене е... ![]() ![]() се чувствувам како да паднав од марс... ![]() п.с. уште некој ако ме праша што ми значи ROMA на блузата, или ТЕЛЕПОРТАЦИЈА... бреееј.... п.п.с да можам, да земам да ги превоспитам сите... еден по еден... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6768697071 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |