|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 6667686970 80> |
Автор | |
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CUVAJ ME CUVAJ DILBERE
DARI MI SRCE DARI MI
NEZNO LJUBI ME
......
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KADE E PATOT DO TVOJTA GRADINA
ILI SE NAPI MALKU DUSO ,ILI E TEMNINA
MERAK MERAK MERAK SOKRIEN
I DENOT CEKA I NOKVA CEKA DA NE SOKRIE
........
|
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VOLELE SE CRNE OCI SA OCIMA PLAVE BOJE
PLAVE OCI PREVARISE
JER LJUBAVI PRAVE DAVNO NE POSTOJE
OCI PLAVE OCI PLAVE LJUBE DRUGOGA
OCI CRNE NECE NIKOGA
BOLI BOLI KAD SE VOLI KAD SE LUDUJE
ZASTO MORA DA SE RASTAJE
|
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BEZ TEBE CU JA UMRETI ZA DAN
SAMO MOZES TI ZIVOT MI VRATITI
..........
|
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EVO SVICE EVO SVICE
STO UZ DRUSTVO STO UZ PICE
.............
|
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I met a guy at the club
I let him know I'm in love I told him you are a men of dreams, You saved me from drowning in the streams, I know we're really gonna last for forever... |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
All the right friends in all the wrong places
So yeah, we're going down They've got all the right moves in all the right faces So yeah, we're going down... |
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
arhangel zakon p.s.kada odes onda ucini to da tako ne izgleda kada odes od mene ucini samo to samo to... |
|
respect my authoritaaa
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas, sonce i mesecina i tocka i cela vselena
od crna dupka svetlina, tvoja gordost, ljubena |
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blaze tebe moriiiiii...
Mitrooooo...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pogledaj u moje oci
Zašto skrivaš pogled taj Pogledaj u moje lice I pokaži osmijeh svoj Jedina moja tebi sviram ja Jedina moja tebi pjevam ja Jedina moja tebi sviram ja Jedina moja tebi pjevam ja |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nosish modru haljinu,
onu meni najdrazhu, ali znam to nije zbog mene. I u ochi gledash me da mi srce polomish i da umrem od ljubomore |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za pokoru sto te volim
imenom se tvojim molim tebe molim, Boga preklinjem gazio bi' hladan kamen i po trnju zivi plamen samo dahom da te dotaknem |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE MOZE NAM NIKO NISTA
JACI SMO OD SUDBINEEEE MOZE SAMO DA NAS MRZEEEEEE ONI STO NAS NE VOLEEEEEEEEEE................. |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Внеси реплика | страница <1 6667686970 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |