|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика | страница <1 6667686970 113> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-a , da znaesh samo shto se mene ne mi treba!
...ama ne baram od drugi da mi gi ''ostvarat'' neshtata, ...zaroa sedni si na stolcheto ako go imash, i zagrej go dobro,...namesto drug , ...namesto tebe toa da go pravi! ....pa ushte i cela tema otvoril .........''chovekot''! Изменето од brza - 30.Октомври.2012 во 15:14 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Mite123
Нов член Регистриран: 30.Октомври.2012 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми требат помош за писмена работа за функционални стилови:разговорен,уметничко литературен,публицистички,административен и научен фунционален стил слободна тема.Ако ништо друго барем идеа за пишување!
|
|
Mite123
Нов член Регистриран: 30.Октомври.2012 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми требат помош за писмена работа за функционални стилови:разговорен,уметничко литературен,публицистички,административен и научен фунционален стил слободна тема.Ако ништо друго барем идеа за пишување!
|
|
lada
Нов член Регистриран: 30.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи имам три теми за оваа недела под итно ми требаат составчиња за секоја посебно,немора мн долги, опфатено најважното и тоа... -Судбината на јазикот е и судбина на народот -Природните убавини на нашата татковина -Впечатоца од гледан филм (кој било не е важно) ВЕ МОЛАМ НАЈБРЗО ШТО МОЖЕТЕ (пратете ми на лична порака)
Изменето од lada - 29.Октомври.2012 во 18:55 |
|
mimmiin
Нов член Регистриран: 28.Октомври.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravoo.. :) Aj ako mozhe nekoj neka mi pishe obrabotka na slednive pesni : Bisera ( Konstantin Miladinov ) DEnovi, Lenka, Tutunoberachite i Kopachina (Kosho Racin); Vezilka, Angelot na Sveta Sofija, teshkoto, Bolen Dojchin ( Blazhe Koneski) Ochi, Ragjanje na zborot ( Aco shopov); Nerezi i 7 navrakjanja na motivot Trepernika (Gane Todorovski) . Ve molam za Utre za pismena mi e . :) Fala odnapred.
|
|
Liliput Aksel
Нов член Регистриран: 27.Октомври.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хелппп ми треба состав за Злосторство и казнааа и Смртта на Иван Илич.......
Изменето од Liliput Aksel - 27.Октомври.2012 во 17:27 |
|
Hunza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ariel
Значи вака! Нов сум на сајтов..гледам дека имате одговорено на 3/4 од "прашањава"..па ве замолувам ако можете да ми ја најдете книгата "Декамерон" од Џовани Бокачо. Почнав да барам на сајтов од 1 па до послена страница.. не најдов, ама баш ништо за книгава. Исто така, гуглав и на интернет.. не најдов ништо.. ВЕ ЗАМОЛУВАМ .. Ако знаете нешто да ми помогнете. Фала однапред !! |
|
Valentina21
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ке може ли некој да ми помогне за мал дел од состав, на тема : Народното творештво - печат на духовниот развој на народот. :)
|
|
Ler
Нов член Регистриран: 27.Октомври.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми треба есеи на темите:
1.Симболиката и алегоријата во "Пеколот"со посебен осврт кон "Воведната песна". 2.Колоритот од ликови и карактери во новелите "Декамерон" од Бокачо. 3.И во најсиромашните колиби се раѓаат благородни и големи умови. Ако има некој нешто нека ми прати во пп. |
|
z.stojanovska
Нов член Регистриран: 25.Октомври.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi treba analiza na pesnite Angelot od Sveta Sofija i Nerezi od Koneski Raganje na zborot i Oci od Sopov
|
|
AnjaD
Нов член Регистриран: 13.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravoo. Dali nekoj od vas ima neshto na tema za jazikot za 2ra godina? :D
|
|
iNFRAG
Нов член Регистриран: 21.Октомври.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој состав, есеј за Антигона ако има нека пише. Итно е! Благодарам!
|
|
aniiche
Нов член Регистриран: 15.Октомври.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми треба мала помош од вас некој ако има нешто на овие теми да ми помогне.
1.Тартиф-Лажливецот,измамникот и лицемерот во друштвото на наивните и лекоумните. 2.Хамлет-добриот и совесен син што стави крај на една валкана приказна |
|
forever young
Нов член Регистриран: 09.Октомври.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako dobi sostav dali mozida mi go pratish, oti i mene mnogu mi treba :/ |
|
Внеси реплика | страница <1 6667686970 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |