IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Писмени состави,семинарски...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Писмени состави,семинарски...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6667686970 113>
Автор
Порака Обратен редослед
 Оцена: Оцена на тема: 3 Гласови, Просечно 3,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2012 во 15:13
-a , da znaesh samo shto se mene ne mi treba!

...ama ne baram od drugi da mi gi ''ostvarat'' neshtata,

...zaroa sedni si na stolcheto ako go imash, i zagrej go dobro,...namesto drug ,
...namesto tebe toa da go pravi!

....pa ushte i cela tema otvoril .........''chovekot''!смеење

Изменето од brza - 30.Октомври.2012 во 15:14
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Mite123 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 30.Октомври.2012
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mite123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2012 во 09:19
Ми требат помош за писмена работа за функционални стилови:разговорен,уметничко литературен,публицистички,административен и научен фунционален стил слободна тема.Ако ништо друго барем идеа за пишување!
Кон врв
Mite123 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 30.Октомври.2012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mite123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2012 во 09:10
Ми требат помош за писмена работа за функционални стилови:разговорен,уметничко литературен,публицистички,административен и научен фунционален стил слободна тема.Ако ништо друго барем идеа за пишување!
Кон врв
lada Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2010
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lada Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2012 во 18:51
значи имам три теми за оваа недела под итно ми требаат составчиња за секоја посебно,немора мн долги, опфатено најважното и тоа... -Судбината на јазикот е и судбина на народот -Природните убавини на нашата татковина -Впечатоца од гледан филм (кој било не е важно) ВЕ МОЛАМ НАЈБРЗО ШТО МОЖЕТЕ                 (пратете ми на лична порака)

Изменето од lada - 29.Октомври.2012 во 18:55
Кон врв
mimmiin Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 28.Октомври.2012
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimmiin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2012 во 11:54
Zdravoo.. :) Aj ako mozhe nekoj neka mi pishe obrabotka na slednive pesni : Bisera ( Konstantin Miladinov ) DEnovi, Lenka, Tutunoberachite i Kopachina (Kosho Racin); Vezilka, Angelot na Sveta Sofija, teshkoto, Bolen Dojchin ( Blazhe Koneski) Ochi, Ragjanje na zborot ( Aco shopov); Nerezi i 7 navrakjanja na motivot Trepernika (Gane Todorovski) . Ve molam za Utre za pismena mi e . :) Fala odnapred.
Кон врв
Liliput Aksel Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 27.Октомври.2012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Liliput Aksel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2012 во 17:27
хелппп ми треба состав за Злосторство и казнааа и Смртта на Иван Илич.......

Изменето од Liliput Aksel - 27.Октомври.2012 во 17:27
Кон врв
Hunza Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hunza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2012 во 16:45
Ariel

Значи вака! Нов сум на сајтов..гледам дека имате одговорено на 3/4 од "прашањава"..па ве замолувам ако можете да ми ја најдете книгата "Декамерон" од Џовани Бокачо.
Почнав да барам на сајтов од 1 па до послена страница.. не најдов, ама баш ништо за книгава. Исто така, гуглав и на интернет.. не најдов ништо..

ВЕ ЗАМОЛУВАМ .. Ако знаете нешто да ми помогнете. Фала однапред !!
Кон врв
Valentina21 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valentina21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2012 во 13:16
Ке може ли некој да ми помогне за мал дел од состав, на тема : Народното творештво - печат на духовниот развој на народот. :)
Кон врв
Ler Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ler Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2012 во 13:11
Ми треба есеи на темите:
1.Симболиката и алегоријата во "Пеколот"со посебен осврт кон "Воведната песна".
2.Колоритот од ликови и карактери во новелите "Декамерон" од Бокачо.
3.И во најсиромашните колиби се раѓаат благородни и големи умови.

Ако има некој нешто нека ми прати во пп.
Кон врв
z.stojanovska Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 25.Октомври.2012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај z.stojanovska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2012 во 10:31
Mi treba analiza na pesnite Angelot od Sveta Sofija i Nerezi od Koneski Raganje na zborot i Oci od Sopov
Кон врв
AnjaD Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 13.Март.2012
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AnjaD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2012 во 11:46
Zdravoo. Dali nekoj od vas ima neshto na tema za jazikot za 2ra godina? :D
Кон врв
iNFRAG Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 21.Октомври.2012
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај iNFRAG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2012 во 14:45
Некој состав, есеј за Антигона ако има нека пише. Итно е! Благодарам!
Кон врв
aniiche Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Октомври.2012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aniiche Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2012 во 20:28
Ми треба мала помош од вас некој ако има нешто на овие теми да ми помогне.
1.Тартиф-Лажливецот,измамникот и лицемерот во друштвото на наивните и лекоумните.
2.Хамлет-добриот и совесен син што стави крај на една валкана приказна
Кон врв
forever young Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 09.Октомври.2012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај forever young Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2012 во 08:41
Originally posted by minnie_05 minnie_05 напиша:

ПОМОШ, ПОМОШ, ПОМОШ!

Ми треба состав на тема: Симфонија на едно срце што страда од внатрешна неслога.

-Поточно за Франческо Петрарка -Канцониерот.
-Љубовта кон Лаура .. и сл.

ВЕ МОЛАМ ЗА ПОМООШ!!

ako dobi sostav dali mozida mi go pratish, oti i mene mnogu mi treba :/
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6667686970 113>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.