|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 6465666768 80> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You shot a hole in my soul
It's the kind out of love I know... |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OPROSTI IZVINIII
NIKOGAS JAS NE KE BIDAAM TVOJ ONOJ KOJ STO TE SAAAKAA PRIJATEL E MOJJJJ Pozdrav od Onur do Sheherezad |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...tie prvite ne gi znam amo posle vaka odi
...i sonce blika
strkot sakan
pozdrav prati
deka od jug
ke se vrati.
znam i druga..
kooookiceeeeence..deeeeeevojcenceee....
belo... beeeeeloo-oo i crrrrveeeenoooo..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
To sto me ne volis
to je tvoje pravo, moja sudbina ceo zivot pogresne sam ljubila sto bi izuzetak bio ti To sto me ne volis zauvek je srusilo moj svet sada letim poslednji svoj let sklopljenim krilima |
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
volala bih da si tu
ove noci tako trebash mi
kao more mornaru
nemam s kim nadu deliti
i sacuvati............
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
Dianna
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 118 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti koji imash ruke nevinije od mojih
i koji si mudriji kao bezbriznost. Ti koj umijesh s njegova chela chitati bolje od mene njegovu samochu, Ti koja otklanjash spore sjenke kolebanja s njegova lica kao shto proljetni vjetar otklanja sjene oblaka koje plove nad brijegom. |
|
"Zivotot im e komedija na onie koi mislat, a tragedija na onie koi cuvstvuvaat" Pablo Picasso
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Al ja nisam ko i drugi
ja uvjek prashtam prvi ...
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cekaj me na starom mestu
cekaj me ja cu doci lazu oni koji kazu da sam s drugim ove noci Jos uvek te ludo volim ne umire ljubav moja nikog nemam osim tebe zauvek cu biti tvoja....... |
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Navikla sam da te vidjam
i da budem samo tvoja ali tebe nema vise u dolini kestenova Klela sam se necu da se vracam starom stazom u puste doline al' uzalud sve vise te volim na usnama jos mi tvoje ime....... |
|
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali me sakas ili me posakuvas.. se dodeka me lazes sam si veruvas
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
O da, bas tebe volim ja
ti si taj, to moje srce dobro zna Najlepsi je meni onaj dan kada tebe prvo ugledam volela bih da su ljudi svi zaljubljeni kao ja i ti............ |
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro jutro lepi moj
dal' jos trazis me u njoj kada oci otvoris cije ime govoris Dobro jutro budi se da li ko ja ljubi se navike ti poznajem znam da ti nedostajem |
|
|
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I ONDAK TO....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 6465666768 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |