![]() |
|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6364656667 135> |
Автор | ||
DeniMK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 132 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nema nisto novo, se uste sum doma, bez nikakva informacija za zaminuvanje.Inaku cekam za Laundry attendant(peralna). Filip, nikoj ne mi se javil za da me prasa dali sum podgotvena, koga ke gi prasam regruterite dali imaat nekoja informacija, nivniot odgovor e: strpi se, ne znaeme i nie koga ke bide, no stom stasa vizata vednas ke te izvestime |
||
![]() |
||
Filip1987 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 75 |
|
минимална плата во флуор 40 000 долари годишно.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
SKID ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 104 |
|
Platata e 21 000 mislam vo dyn corp a za vo fluor ne sum siguren bash ... no spored praviloto vo fluor ti e X 3 pogolema plata. Taka da malku matematika i ja imas platata od dvete firmi
![]() |
||
![]() |
||
macakoki ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 9 |
|
dali znaete koja e platata za cook assistence i dali ima sansi da se pokaci koga ke zamines tamu!
Изменето од macakoki - 26.Октомври.2010 во 23:27 |
||
![]() |
||
macakoki ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 9 |
|
imam prasanje do denimk dali ima nesto novo vo vrska so nejzinoto zaminuvanje i za koe mesto aplicirase! pozdravce
Изменето од macakoki - 26.Октомври.2010 во 23:25 |
||
![]() |
||
Filip1987 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 75 |
|
јас потпишав OL на 9 август сите документи ги завршив до 3 септември и до таѓаш чекав.Вчера ми стигна емаил од регрутерот од ресаллц дака виза и карта ќе ми стигнат за едно 7-14 дена со тоа што веднаш ме повикаа и ми направија уште едно интервју 4 по ред.незнам зошто толку проверуваат за Англискиот.И сеа останува уште да почекаме 1 /2 недели
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
deni a pred da dobies viza i karta t.e 14 pred da dobies ti kazaa li deka za 1 dna do 2 nedeli ke letis tte prasaa li dali si podgotven? |
||
![]() |
||
DeniMK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 132 |
|
Intervju ti zakazuvaat po telefon, i ednite i drugite. Ako ne se javis ke te barat pak, barem Dyncorp, ama veruvam deka i Fluor taka ke napravat..I jas ne se javiv prviot pat, ne go slusnav telefonot. Me pobaraa posle polovina saat pak. No sepak mislam deka ako se sluci da te pobaraat poveke pati a ti ne odgovoris ili si nedostapen, ke se otkazat.Ova e moe mislenje. Za Dyncorp sigurno ti tvrdam deka ke te pobaraat pak. Pozdrav |
||
![]() |
||
micevmicev ![]() Нов член ![]() Регистриран: 25.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
|
Аплицирав и во Fluor и во Dyncorp. Ме интересира како закажуват интервју и ако е по телефон што ако не те добијат или не си видел дека те барале?
|
||
![]() |
||
talamasca ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 12 |
|
sigurno ja trgnale, za da ne mozes da odis Withdraw. Ako imas zakazano intervju ne se sekiraj, odi na toj datum i pokazi se vo najdobro svetlo :) |
||
![]() |
||
talamasca ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 12 |
|
LOL p.s Procitaj gi poslednite 70 strani na ovaa tema i se ke ti se razjasni... Изменето од talamasca - 26.Октомври.2010 во 17:04 |
||
![]() |
||
nevraboten ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
|
dali znae nekoj kako da go pratam moeto CV na koj meil blagodaram
|
||
![]() |
||
SKID ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 104 |
|
Значи луѓе работата стои вака. Преку ressalc можете да се изначекате многу време. Затоа пробајте и аплицирајте директно во dyn corp или fluor ... Инаку пријателе честитам на добиеното интервју и само напред и со среќа.
|
||
![]() |
||
tir_sk ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 18 |
|
ima li nekoj sto ima pozicija vo administracija dobieno?
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6364656667 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |