IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Македонци ширум светот
  Активни теми Активни теми RSS - Работа во Ирак и Авганистан
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Работа во Ирак и Авганистан

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6263646566 135>
Автор
Порака Обратен редослед
luksi Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 09.Август.2010
Статус: Офлајн
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај luksi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2010 во 22:22
TBC testot treba da pokaze reakcija samo neznam tamu do kolku milimetri treba da bide,i nikako cesanje i topenje so voda,mene taka mi rekoa vo ambulanta i vo dokumentot treba da ti pisuva NEGATIVE,a ne POSITIVE!
Кон врв
Filip1987 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2010
Локација: Macedonia
Поени: 75
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Filip1987 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2010 во 21:44
ЌЕ ВИДИМЕ ЈАС УШТЕ НЕ ВЕРУВАМ ,КОГА ЌЕ ДОБИЈАМ ВИЗА Е ТОГАШ
Кон врв
macakoki Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 26.Октомври.2010
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macakoki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2010 во 21:39
pa........?toa e super! kolku so razbiram angliski ti zaminuvas! by by!
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Filip1987 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2010 во 20:34
Оваа ми стигна вчера од Resallc
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Filip1987 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2010 во 20:33
Travel has been requested for you. Please confirm if you are ready to travel within 7 to 14 days. I need you reply immediately. I also need every one of you to stop by our office on Monday. We work from 9am to 5pm.
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macakoki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2010 во 20:31
a za testot znae nekoj da mi kaze? tnx
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macakoki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2010 во 20:24
TNX za informacijata! uste nesto da ve prasam! sto reakcija treba da ocekuvame od tbc testot na rakata, oti vo mk site sme vakcinirani od tbc pa logicno e deka ke pokaze simppomi deka sme pozitivni (taka barem mi rece doktorot)! a kaj amerikancive nema takva imunizacija!

Изменето од macakoki - 27.Октомври.2010 во 20:25
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macakoki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2010 во 20:20
Originally posted by SKID SKID напиша:

После тој процес од тбц тест и документ за неосудуванст...тогаш имаме 20 дена за добивање на виза и карта ... значи за неполн месец дена заминуваме. Барем така рекоа дечките од дајн корп
Кон врв
SKID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2010
Поени: 104
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SKID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2010 во 19:46
После тој процес од тбц тест и документ за неосудуванст...тогаш имаме 20 дена за добивање на виза и карта ... значи за неполн месец дена заминуваме. Барем така рекоа дечките од дајн корп
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macakoki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2010 во 17:29
od ko ke napravis tbc test i deka ne si osuduvan, a i sliki za viza prakas (so bela pozadina), pretpostavuvam deka si pri kraj so procesot! so kazuva vaseto iskustvo? i koj za kolu vreme najbrzo zaminal!
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Filip1987 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2010 во 11:45
Оваа група сеа шо се во Четврток и Петок ,   преко Дубаи или преку Кувајт ќе одат ?и во која база ?
Кон врв
Vlatko 24 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 08.Октомври.2010
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vlatko 24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2010 во 11:41
Luge mene na stranata na Fluor nikako ne mi iskacaat onie mesta koi se slobodni,ili bar koi gi nudat od samata kompanija.Dali jas gresam nesto ili sistemot e zaeban neznam.Znaci 10000 pati probav mi pokazuva deka prebaruvanjeto mi e 0.Moze li nekoj da mi podobjasni kako potocno se bara i slicno.Pozdrav
Кон врв
SKID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2010
Поени: 104
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SKID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2010 во 11:36
Laundry attendant можат да се изначекаат уште многу. Многу мои другари и другарки чекаат за таа позиција а платата е поразителна. 12 000 долари годишна плата..па ве молам. Келнери во Америка земаат повеќе плата. А направете си математика. Годишно ке трошите барем 2000 долари ... Израчунајте си и видете дали ви е вредно да чекате. Имено, дајте напори ако може да влезете во флуор. Барем таму ке ви се исплати за мала плата да работите. А таму мала плата е навистина голема
Кон врв
DoubleB Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 01.Октомври.2010
Поени: 33
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DoubleB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2010 во 10:43
Во мојава група има Laundry attendant од Кенија. Значи твојата позиција ке биде исто така наскоро.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6263646566 135>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.