![]() |
|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6162636465 100> |
Автор | |
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Драг Идивиди,
дождот од вчера не се пренесе и денес, за жал...баксуз сум, тоа е...но настрана од досадново топло време, ме фаќа распустната досада.немам идеја веќе што да правам-да излезам, многу е топло, да останам дома, незнам што да правам.останува уште само, да си го трошам времето кај тебе, Идивиди, на форум и да се надевам дека ќе има интересни онлајн членови... ![]() |
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Драг идивиди.... ајде еден детален психо-ремонт за мене части... добро би ми дошол...
Туку... зарем ќе ми прифати или и треба уште време ![]() Имам многу што да кажам ама некако не ми иди .... ај вечер... |
|
![]() |
|
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
драг Идивиди, деновиве некако брзо ми отидат, а исполнети се со глупости, нормално не по моја волја.имам чувство дека распустов ќе ми летне, и така потрошен на вакви денови.а после, кога ќе дојде септември, ќе ми биде жал...
![]() ![]() ![]() |
|
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Драг ОтидовВидов...
Денеска , со желба за пократка и поуредна фризура , и фактот што да се чува грмушка на глава не е баш конвенционално...Отидов да се шишам... Не се жалам на новиот изглед мада изгледам ко Пјер Жиголо од Париз... ![]() ![]() Сеа чекам , ми фалат уште 2-3 бона па да се изнакупувам со нова музичка опрема... Биди ми поздравен... Твој...Пјер..пардон ...Џо. |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Драги мој Идивиди
од кај да почнам ![]() сфатив дека од многу пијајње глава боли,ама тоа ради стадиумот во кој се наоѓам "пијем да заборавим" ![]() ![]() и да чекам наредниве денови да ми се јават и да почнеме...конечно ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Драг идивиди
![]() Ти пишувам денес после пауза од неколку денови, ( I know you didn `t miss me ), забележително посреќна, поисполнета, понасмеана
![]() Интересни работи се случија изминативе денови, видов личности што ги немав видено многу години.
![]() ![]() ![]() Нејсе, очите не ги поместив од нив,
![]() ![]() Па луѓето се во право. НАли?
![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Драг ИдиВиди...
Малце ќе пробам да те туторирам , и да извлечеме колатерални животни поуки.... Поглавјето почнува... Болката е Илузија. -Погрешно набљудување на одредена порака , со криптична , Виша мисла. Па такај јас ја добив пораката.Од другар со кој сиот живот бев тотално искрен , пријателски настроен , секогаш тука за помош. Се ќе беше да не бев тотално искрен. Искреноста ја искажувам или со некој со кого имам поминато долг период на време , или со некој ментално и духовно сроден. После сите тие години дружење , фер ли е еден ден , после краток период без комуникација , кога даваш најситен гест - како обичен поздрав...тој ‘другар‘ , да те гледа како ништо освен обичен туѓинец... -И сите идеали што сте ги делеле одеднаш да сфатиш дека биле само твои , а тие неговите биле само адаптација , и ‘одскочна штица‘ . Епа ќе треба еднаш да се совлада Правилото За Адаптација. Како би се примила Пораката. Дотогаш...ќе седиме во илузијата... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Драг Идивиди
До утре да пишувам, малку е. Само ќе ти кажам дека се беше....WooooW...од убаво - поубаво. Одамна не ми било вака. Полна со позитивна енергија..а да не ти зборам колку сум вредна ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Драг Идивиди, после се, вчера ми помина супер, беше психолошки исцрпувачки со толку луѓе да се видам, ама вредеше.само што, имаше еден мааал проблем-се направи поплава во кујната.идивиди, сега можеш да ме замислиш, мене роденден, а ја фино собирам 100 литра вода од кујнскиот под-гревче
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Драг идивиди , ела ќе дојдам....
Значи... едно ненормално затрескување и сега таа оди на одмор... малку ми беа 50 километри па треба фазла???? Абе ај оди у три лепе точак со ѕвонче.... Ми се чини 100тина години поминаа од ко се видовме... ![]() Ај белки и јас ќе имам шанса пак да бребегам негде покрај езерана... у... да го еее... е овај де.... го забораев штимерот да му го пратам на скараџијата.... аман бе цреп еден ... и вечерва ќе јачи Цецето.... ја мразам заради она задникон на гради... грозно делува... и на сето тоа занесување на народов , најмногу сакам да дојди во узвратка... или ролка ако така преферирате да кажите... ![]() |
|
![]() |
|
драг идивиди,
животот е убав и на сите твои членови им посакувам да си го изживеат максимално ![]() |
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Бро,
Фак, пак ја... Можит немаше да ти пиша, ама гледа дека некои всушност не знат што е дневник, а што е форум, а што е ебан реален живот. Се надева, некој ден ќе разберат што се тие 3 работи. Инаку, имат една работа што не ми е јасна. Не зна оти појќе не се пишуваат вакви песни anybody seen my baby дали дека немат појќе вакви жени, или пак маживе немаат појќе инспирација? ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
драг идивиди ........
што да ти кажам кад све веќ знаш ........
![]() што не било , ќе биде , што било , не се враќа ......
wish you luck ......... ( купи копертоне за секој случај ........ не е секогаш и се’ до среќата ....... некад је и во превентивата
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Драг идивиди...
По набљудувањето на машкиот (посилен, како не!) пол... донесов заклучок: сите се исти! И така фино депримирана (иако е ова јак збор за моменталната ми состојба, нема везе) си мислам: ќе се најде ли некој? Е ајде де... Се јадам себеси: зошто не искочив со него. Ама... изгледа тоа е. Нема везе. П.С: Се одјавуем на неколку дена. Wish me luck...да не личам на циганела кога ќе поцрнам (малку веројатно) |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6162636465 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |