![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 90> |
Автор | |
Em4i ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 50 |
![]() |
Od koga si zamina kako da fali nekoj del od mene i nikako i nikogas nema da mozam da go popolnam
TE SAKAM!!! REST IN PEACE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
macenceto ![]() Сениор ![]() Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 152 |
![]() |
denes e 16 noemvri a pred eden mesec na ovoj den se slu4i katastrofa za nasava zamja
izgubivme edna mlada dusa te izgubivme tebe
tebe veke te nema na ovoj svet
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zarem e vistina ova ?
![]() ili si zamina nekade i nie te cekame da se vratis
verodostojno li e da veruvame deka te nema deka ja nema nasata najsjajna zdvezda???
TAKOV KAKO TEBE NEMA VEKE DA SE RODI
NE NAUCI NA MNOGU NESTA MORALNI, NE NAUCI DA SAKAME DA POMAGAME TI BESE TOJ KOJ NE OBEDINI I KOJ NE OBEDINUVA SEUSTE
BOLKATA ZA TOA DEKA VEKE NE SI MEGJU NAS E GOLEMA
REALNOSTA E BOLNA
POCIVAJ VO MIR ZVEZDI4KE
TE SAKAME MNOGU SITE NIE TE SAKAME MNOGUUU...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() |
Никогаш, никогаш немаше да предпоставам дека толку млад ќе не напуштиш, ТИ ТИ тој кој Господ те допре кога се роди, ти даде несебична душа да љубиш се што дише, да даваш и шириш позитива, љубов несебичност мир........никогаш нема да се простам од тебе, најмалку да те заборавам..Моето срце е скршено на милион парчиња..мислев ке помине време колку толку да ти го слушам ангелскиот глас, но Жалам навистина сонце мое што не можам сега за сега песните да ти ги слушам.не можам ни да зборам за ебе без да осетам неизмерна болка во градиве.. Благослоена нека е жената која те роди, сочувствувам за ангелот кој го изгубија...едвај преживеав кога ја сватив суровата вистина, потклекнав, ке помине многу време додека кренам глава..Ветувам кога ке можам ке дојдам да се видиме ...можеби тогаш ке имам храброст да те слушам без оваа река солзи да течат... Почивај во мир душо чиста и прекасна...ВЕЧНО ЌЕ ЖИВЕЕШ ВО МОЕТО СРЦЕ..
![]() Некогаш искрено се надевам да покрај твоите песни, ќе сватиме што правеше за нас и за што го помина животот несебично учејки не на љубов и мир..можеби, ќе сватиме и ќе научиме да те чуваме во срцата и да те негуваме, без да правиме помпезност и чукаме во гради..можеби некој ќе научи да ги чува и гледа децата како што ти тоа го правеше... |
|
![]() |
|
![]() |
|
dars ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() Регистриран: 12.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() |
http://h.1asphost.com/kratovskakaldrma/stranici/arija.html |
|
ako ima utre
|
|
![]() |
|
desic ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Ноември.2007 Локација: Bosnia Hercegovina Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() |
Tose ,Tose se uste nemozam da veruvam deka te nema .Zal mi sto ne bev na tvojot koncert vo beogradska arena si rekov ke ima uste koncerti pa ke odam na sledniot .Zasekogas ke ostanes vo nasite srca .Pocivaj vo mir
|
|
be cool
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
![]() |
"Nedostasuvanjeto i smrtta se edna ista rabota, razlikata e vo toa sto vo smrtta nema patenje"
-Pocivaj vo mir golem coveku... |
|
![]() |
|
![]() |
|
natasa95 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
![]() |
TOSE ZASEKOGAS KE OSTANES VO NASITE SRCA I MISLI!!!
REST IN PEST, LEGEND |
|
nate
|
|
![]() |
|
JETA ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
![]() |
Tose, ke bides vo nasite srca vecno!
|
|
Thr Sun,too, is a star!
|
|
![]() |
|
The wolf ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
![]() |
Тоше друже се надевам дека Бог ќе ти најде соодветно место меѓу ѕвездите на небото,од каде што вечно ќе сјајеш како што сјајеше и кога беше поред нас!!!RIP
![]() |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() |
TOSE TE SAKAAAAAAM
![]() ![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Em4i ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 50 |
![]() |
ARIA (Translated in English) You knowThey’re born like this Fairytales I’d like In every dream of mine And I will tell them So I can fly in paradises I don’t have And it’s not easy staying with no fairies to steal And it’s not easy to play if you’re missing Aria, how sweet is in the air To slip away from my life Aria breathe silence into me Don’t say goodbye, but lift up the world Yes Take me away with you Among mysteries and angels And demon smiles And I will change them Into confetti of soft light And I will always manage to run away in colors which are to be discovered And I will always manage to hear that music Aria, how sweet is in the air To slip away from my life Aria breathe silence into me Don’t say goodbye, but lift up the world Aria, put your arms around me I will fly Aria, I will return to the air That takes me away from my life Aria, I will abandon myself in the air Aria, how sweet is in the air To slip away from my life Aria breathe silence into me Don’t say goodbye, but lift up the world |
|
![]() |
|
dragana002 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
![]() |
da ne go znaete prevodot od pesnata ARIA sto ja ispea vo duet so jana naninni?ako go znaete ve molam pisete go na forumot.
![]() |
|
![]() |
|
JuSt GiRl ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
![]() |
E tek sega mozam da pisuvam normalno na ovaa tema... Uste mi e se glupo i tazno ama... Taka e... Ednas veke pisav ama bev luta i pod stres i malku mozebi zgresiv... Mozda mu e poodobro gore... A nas ni ostavi mnogu pesni da go pamtime... Jas site gi simnav od na internet,iako ne go slusav mnogu ke go cuvam toj folder "tose proeski"sekogas... I ke go slusam... I eden den,zdravje,ke im gi pustam pesnite na moite deca i ke im raskazam za ovaa golema zvezda na nasata zemja...
I taka toj ge zivee vecno...
A Gospod si ja znae rabotata....
|
|
Fairy tales don't always have a happy ending do they!?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 90> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |