![]() |
|
Што е смислата на животот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5960616263 115> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vo mladosta smisolot e vo seksot, vo starosta vo postarot koj gi nosi penziite
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ke gi zeam za pola saat..neam doruckuvano uste kafeto go pijam
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
chovek mozhe nogu da nauche od tebe... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
uh da znaes kako cvrsto ja drzam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
samo napred, drzi ja smislata na zivotot cvrsto... |
|
![]() |
|
neli
|
|
|
![]() |
|
blaze si ti ![]() |
|
![]() |
|
Cesto go menuvam nacinot na ziveenje. No sekogas e so polna parea...
Smislata na zivotot mi e -ima samo edno pravilo...koe glasi-NEMA PRAVILA. Ziveam so polna parea na onoj nacin na koj jas samo go odbiram i jas resavam za sebe.... ![]() Imam sto ke posakam.Vo posledno vreme se sto sum posakala samo mi doslo... Se dodeka mene mi e ok ke go imam...a otkako ke mislam deka na nesto treba da se stavi kraj ili da se promeni-bez razmisluvanje stavam kraj i ne sakam nazad.. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
никако да ја откријам
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
da prodolzis da zivees i pokraj finansiskiot krah
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da prostuvas ako ne ti gi vratile parite ili ne ti dale plata
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
..........."platata" ,...sam si ja zarabotuvam,..a ,...smislata
![]() ...ustvari,..smislata e vo toa,...da go ziveesh,...chovechki !.....i da ne ti go "tupi" mnogu,...onoj shto go zivee taka,...ama , daleku od ovde! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Брза подобро да се занимаваш со што е смислата на животот, отколку, кога ќе земам плата?
![]() ![]() Признај, признај... ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...da ne se zamarash so............glupavi prashanja!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5960616263 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |