|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика | страница <1 5859606162> |
Автор | |
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zivotot e kratok za vodenje inaet ili bilo kakvi drugi negativni custva ,ne vredi da se paga tolku nisko poso na kraj kraeva samo sam se povreduva coek...
|
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
?????...sigurno vredi na onoj koj vodi inat...
zoshto inaku bi se inaetel..???? Ili ke pogreshi ili ke si ja ostvali celta |
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VREDI,zatoa sto ako i vie samite se stavite vo slicna ituacija togas sfakate...deka nema da vi bide seedno..
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze, ako se iznaskokaat na strana so drugi uveruvajki se deka takva e*acina nema na drugo mesto i taka pak ke si se soedinat
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeee superbaby toa NEKOGAS kojznae koga ke bide...a ako se vrati ne veruvam deka ljubovta ke bide tolku silna kako so bila nekogas... |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
ekica
Нов член Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa ke i ostane edno sekavanje so ke se smee po nekoe vreme!a za da go zabraa e u momentov potrebno i e samo zamena!!!ke si najde nekoj koj ke ja privlece sigrno ima nekoj takov ke pocne na nego da misli i GOTOVO stranecot e zaboraven!!!!
|
|
ece
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E da de , drugi nema, koga ke ja lupnat drugi jajca po g'z monumentalno ke go zaboravi
|
|
molly
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde brzo ke se zaboraat eden so drug i ke si produzat so zivotot. |
|
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
|
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako vistinski se sakaat nisto nema da gi razdeli! A ako on se vraka od stranstvo nekogas... ne mora da go zaboravi moze da go 4eka
|
|
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja bi gi legnal...... za inat
|
|
mala>
Група Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od inat mozes i edna vreka sol da izedes...
mislam deka ne vredi od inat da se smiruvas so decko za koj i sama kazuvas deka ne go sakas... i za sto????za da im dokazes na nekoi smizli-drugarki,koi i ne ti se bas drugarki stom sakaat da ti go "lapnat" deckoto... |
|
faktot deka poteknuvame od majmun,moze da ni posluzi kako olesnitelna okolnost,no ne kako kompletno opravduvanje...
|
|
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne vredi! so toa pravis ti sa se custvuvis loso a i toa so tebe sho e
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никако, ншто поглупо немам слушнато
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ... Ќе се каеш после.... Немој... Боље најди си нови другарки....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 5859606162> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |