|
Љубовта може да не убие??? |
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
срцки темава е супер и бришам само тоа што е надвор од тема, нормално...продолжете со постирање темава ми станува една од омилените...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo connected, samo sto ja procitav tvojata poraka i se soglasuvam deka na temava moze da se procitaat dobri postovi, iskreni i jas ja zamoluvam bluprayer da na brise.
fala mnogu sto ti se dopadna moeto iskustvo. |
|
people are strange
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo pravo si, zatoa i go editirav povtorno naslovot na temava. potocno, go prefrliv od druga tema za da otvoram nova se so cel da ne se "rasipe" prethodnata. a kako sto gledam, ne sum zgresila sto sum ja otvorila ovaa tema, se iznacitav na mnogu ubavi postovi od ekaterina, bluprayer, i dr. se nadevam deka bluprayer nema da izbrise del od postovite, prekrasni se. pozdrav Изменето од connected - 15.Октомври.2007 во 09:14 |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дечки јас не можам за жал да седам цела вечер и да бришам оф топик постови пошто сум утре на работа...смирете ги страстите приберете чорапите и задржете се на темата ...секој со своето мислење нека се води со кавга и навреди од типот на беценевем нема да го наметнете своето мислење...поздрав
|
|
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од кога зборот "чорапа" има и религиозно значење?
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav za site,se izvinuvam sto predizvikav reakcii...
religija, ljubov,megucovecki odnosi,...malku ja pobrkavme rabotata. do utre |
|
people are strange
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da nema vrska
no ti ja pravis da e religiozna tema |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
becenevem, за какви папучари збориш?
иначе темава нема врска ниту со рајот
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
беценевем не ги навредувај членовите!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe religiozni demagoski tralalajki
ima vreme i za corapi brat nego ................ abe so da zboram....... se predavam |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
temata nema vrska so corapi
mozda ima vrska so papucari |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
браво за евангелос...
|
|
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас те разбирам мило, не знам дали ти правилно ме разбираш. Љубовта со усни и тело популарно ја викаат СЕКС. Сексот не е нужно зависен од љубовта. Некој може да те "љуби" со тело и усни, а притоа да не ти каже дека е женет и воедно да си мисли на некоја сосема трета од насловната на XXL списанијата.
Поентата ми е дека секој може да љуби со усни и тело (иако можеби без некоја посебна страст), но ретко кој доброволно ќе ти ги испере чорапите при нужда. Не сфаќам зошто одбиваш ова да го наречеш љубов, бидејќи тоа од љубов се прави, и помагањето е љубов, да бидеш секогаш тука за тие на кои си им потребна - и тоа е љубов. Изменето од EvAngelos - 15.Октомври.2007 во 01:48 |
|
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |