IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубовта може да не убие???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубовта може да не убие???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 10>
Автор
Порака Обратен редослед
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2007 во 19:19
срцки темава е супер и бришам само тоа што е надвор од тема, нормално...продолжете со постирање темава ми станува една од омилените...големо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
ekaterina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 450
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2007 во 12:53
zdravo connected, samo sto ja procitav tvojata poraka i se soglasuvam deka na temava moze da se procitaat dobri postovi, iskreni i jas ja zamoluvam bluprayer da na brise.
fala mnogu sto ti se dopadna moeto iskustvo.
people are strange
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2007 во 09:13
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

Интересна тема connected, само сметам дека на насловот фалат едни наводници кај тоа "Љубовта"
Љубовта не убива, напротив, таа кога е искрена и вистинска може да не излекува, мотивира, да ни даде сила, енергија, оптмистички поглед и позитивна енергија со која можеме да бидеме од благослов и за нашата околина.
Она што навистина убива е кога замислената љубов се претвара во кошмар. Тогаш се случува се спротивно од она што наведов погоре. Тоа е тешко за преживување и неретко некои завршуваат дишејќи - мртви. тага

vo pravo si, zatoa i go editirav povtorno naslovot na temava.
potocno, go prefrliv od druga tema za da otvoram nova se so cel da ne se "rasipe" prethodnata.
a kako sto gledam, ne sum zgresila sto sum ja otvorila ovaa tema, se iznacitav na mnogu ubavi postovi od ekaterina, bluprayer, i dr.
se nadevam deka bluprayer nema da izbrise del od postovite, prekrasni se.

pozdrav големо%20гушкање

Изменето од connected - 15.Октомври.2007 во 09:14
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2007 во 02:24
дечки јас не можам за жал да седам цела вечер и да бришам оф топик постови пошто сум утре на работа...смирете ги страстите приберете чорапите и задржете се на темата ...секој со своето мислење нека се води со кавга и навреди од типот на беценевем нема да го наметнете своето мислење...поздрав
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2007 во 02:14
Originally posted by anakin anakin напиша:

da nema vrska
no ti ja pravis da e religiozna temaголема%20насмевка
Од кога зборот "чорапа" има и религиозно значење? голема%20насмевка
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
ekaterina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 450
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2007 во 02:10
pozdrav za site,se izvinuvam sto predizvikav reakcii...
religija, ljubov,megucovecki odnosi,...malku ja pobrkavme rabotata.
do utre
people are strange
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2007 во 02:06
da nema vrska
no ti ja pravis da e religiozna temaголема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2007 во 02:05
Originally posted by becenevem becenevem напиша:

ekaterina Ti ne si za tuka,
Ti si za vo rajot,
inace rajot e tuka na zemjata
ama za dobrite

becenevem, за какви папучари збориш? голема%20насмевка
иначе темава нема врска ниту со рајот намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2007 во 01:56
Originally posted by becenevem becenevem напиша:

temata nema vrska so corapi
mozda ima vrska so papucari

беценевем не ги навредувај членовите!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2007 во 01:49
abe religiozni demagoski tralalajki
ima vreme i za corapi brat
nego ................ abe so da zboram....... se predavamзбунетост
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2007 во 01:48
temata nema vrska so corapi
mozda ima vrska so papucari
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2007 во 01:42
браво за евангелос...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2007 во 01:40
Originally posted by ekaterina ekaterina напиша:

mislam deka nikako ne me razbiras...
imam srce kolku planina.....
imam pravo da ljubam i so usni i so telo
a da bidam sekogas tuka za tie na koi sum im potrebna...

Јас те разбирам мило, не знам дали ти правилно ме разбираш. Љубовта со усни и тело популарно ја викаат СЕКС. Сексот не е нужно зависен од љубовта. Некој може да те "љуби" со тело и усни, а притоа да не ти каже дека е женет и воедно да си мисли на некоја сосема трета од насловната на XXL списанијата.
Поентата ми е дека секој може да љуби со усни и тело (иако можеби без некоја посебна страст), но ретко кој доброволно ќе ти ги испере чорапите при нужда. Не сфаќам зошто одбиваш ова да го наречеш љубов, бидејќи тоа од љубов се прави, и помагањето е љубов, да бидеш секогаш тука за тие на кои си им потребна - и тоа е љубов.

Изменето од EvAngelos - 15.Октомври.2007 во 01:48
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2007 во 01:35
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.