|
Банка за сперма! |
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Автор | |
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BABY, MOJATA DRUGARKA BESE VO BRAK I TOJ BRAK PROPADNA
I SEGA SE VRAKJAME NA STAROTO PRASANJE: STO E PODOBRO ZA DETETO, DA RASTE POKRAJ DVA RODITELI KOI NE FUNKCIONIRAAT DOBRO ILI SAMO POKRAJ MAJKA KOJA NA OVOJ NACIN ODLICNO FUNKCIONIRA?
A? A?
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Freya
Сениор Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kejt tocno deka majcinstvoto nema vrska so sebicnosta, no ti ocigledno ne ja razbra Mariceto. Mislam deka taa aludirashe na taa sebicnost od strana na tvojata drugarka stho nesakajki tvojata drugarka da se backa so maz( perenje peglanje, praenje rucek i dr. propratni domakinski raboti) go osuduva deteto da raste bez tatko. |
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ДА МА..ЗАР МОЖЕ ДО ТОЛКУ НЕКОЈА ТАКВО НЕШТО ДА СТОРИ КАЈ НАС...ОВДЕ..СЕГА..!!!ЛУЃЕВО ВО БРАК СЕ ПА НЕ СЕ СИГУРНИ ЧИИ СЕ ДЕЦАТА ..А НЕ ВАКА..ИЛИ НЕ Е ВАЖНО..МАМО И ТАТО НЕКА ИМА ДА ВИКААТ..А ШТО ЌЕ ИМААТ ПО 100-200 БРАЌА ИЛИ СЕСТРИ,НЕ Е ВАЖНО...КАЈ ИЗЛЕЗЕ СВЕТОВ ОД ..КОНЗЕРВА..ПАРДОН ЕПРУВЕТА!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AMAN!!! AMAN!!! AMAN!!! OD KONZERVIRANI KONZERVI!!! EDEN KUP VE IMA NA FORUMOV!!! PA TOLKU...
|
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЛЕЛЕЕЕЕ...ДОКТОРОТ,ЧИСТАЧОТ..ДОБРО ДЕ...ХИГИЕНИЧАРОТ,ПОРТИРОТ,ХАУС-МАЈСТОРОТ...КОЈ УШТЕ НЕ,МОЖЕБИ СЕ ДОНАТОРИ Т.Е.МАЈСТОРИ ВО ОВОЈ ПРОЕКТ...!!НЕ ЈА БИВА ОВАА РАБОТА КАЈ НАС...!!!СКРАЈА ДА Е..!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OK, VAKA: SPERMA NE MOZE DA DONIRA SEKOJ! PRED DA BIDE PRIFATENA "DONACIJATA", SE RAZBIRA DEKA SE PRAVAT SITE POTREBNI ISPITUVANJA.
(koi by the way ne se pravat koga slucajno legnuvas so nekogo i po greska pravis bebe)
IDENTITETOT NA DONATOROT MAJKATA NE GO ZNAE, OSVEN NEKOI OSNOVNI FIZICKI KARAKTERISTIKI ZA NEGO.
JAS SOSEMA GO OPRAVDUVAM TOA STO TAA GO NAPRAVI, CUDNO I NESFATLIVO MI E SAMO, KAKO MOZESE DA DADE TOLKU PARI ZA NESTO STO MOZES DA GO NAJDES NA SEKOJ KJOS - BESPLATNO!
|
|
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E DOBRO, BE MARICE, KAKVA VRSKA IMA SEBICNOSTA SO MAJCINSTVOTO??? tie dve raboti se apsolutno nespoivi!!!
bas naprotiv: ne se ragja dete od sebicnost, tuku od nesebicnost
SVASTA!!!!
ova e tooolku tipicno za Marice
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се прашувам, како еден ден слободоумната мајка ќе му објасни на детето за неговото потекло.
“Знаеш, синко/ќерко, поради својата себична потреба да имам дете а не се најде ниеден (алфа) мажјак, решив да дадам допринос за Вардар, т.е. да ја поштедам канализацијата од нечиј ејакулат...“ Не е битно, сосем небитно, дали тој донатор бил затвореник за педофилија, убиство, дали бил некој со три штици (битно нема да има генетски заболувања).... Па луѓе трагаат по корените, не боли кога како Македонци не нарекуваат вака или онака, па се нешто докажуваме, еве во историјата на син ми сега гледам нова работа, не, не сме дошле од зад Карпатите туку прво сме биле антички македонци.... А можеби детето нема ни да праша пошто можам да претпоставам како ќе го воспита таа современа и себична мајка. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stais sperma u banka, gi orocis na devet meseci i op !...kamata !...
Изменето од zbunet - 31.Јануари.2008 во 01:38 |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a po poracka da ne pravat ????? da ostavam ako ne kontakt......voa noa
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После оваа вест следеа и анкети на граѓани како и ставовите на ИВЗ и МПЦ...Претпоставувам дека ги гледавте тие вести и образложенијата “ПРОТИВ“
Ако и тоа не им е доволно на некои...нека чуваат белосветски е***ици. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |