IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Садо-Мазо
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Садо-Мазо

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 9>
Автор
Порака Обратен редослед
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2012 во 18:24
Перверзија...
ма то растеглива категорија е сексуалноста...збунетост

Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2012 во 18:55
Еххх... мазо плазење
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2012 во 14:35
Ни Садо, Ни Мазо .... само ЉУБОВ .... голема насмевкаплазење
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2012 во 11:16
Нешто замре темава... збунетост
Добро што се освежи. голема насмевка
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2012 во 09:50
голема насмевка

Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
zaguben Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 3387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2009 во 11:46
SADO- MAZO    PU PU SKRAJA DA E
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2008 во 13:51
Може интересно да биде овие садо-мазо комбинации до одредена граница. Врзувања, тапшање, камшикување по разни делови од телото, јажиња, штипки, шилести штикли забиени во стомак, во гради, во грб ово-оно да се користи само како блага стимулација никако да се чувствува јака физичка болка додека се прави тоа. Капилари прскање никако. Да нема модрици.Ама да се биде вака умешен треба добар тренинг.
Малку зачин за узбуџење

Ако нешто ми е настрано и навистина гадно тоа е уринирање или вршење голема нужда по телото на мазохистот. Уште поодвратни и попатетични се оние мазохисти што јадат измет.
Тоа се веќе екстремни ситуации кои дури и помислата на нив ме тера на повраќање. [:-&]
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 20:02
Pa ima li posadisticki seks od bracniot ? Po pet dena se karaat i  duri sestata nok se seksaat
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2008 во 14:32
ups ...... a sto ako se vljubi vo tebe pa nego go otkaci ? збунетост so obrazlozenie deka ne moze seksuvalno da e zadovoli ? ............ c c c c ....

Изменето од miroslav_g8 - 15.Декември.2008 во 14:33
Кон врв
SiReNaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Switzerland
Поени: 257
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SiReNaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2008 во 14:31
Originally posted by paris25 paris25 напиша:

ti ponudiv ako sakas vo 3 ka moze da ja nagovoram nekako плазење

a ti imash ustvari devojka?
ako ja ti ja najdam ne ti a davam celosno, koa sakam si ja zimam i ti ja vrakam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2008 во 14:31
ili filharmonija ? голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2008 во 14:30
a da probame kvartet ? голема%20насмевка 
Кон врв
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2008 во 14:26
ti ponudiv ako sakas vo 3 ka moze da ja nagovoram nekako плазење

Изменето од paris25 - 15.Декември.2008 во 14:28
Кон врв
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2008 во 14:26
Originally posted by SiReNaTa SiReNaTa напиша:

Originally posted by paris25 paris25 напиша:

SARAeve jas sum kandidat

ti sekade se nudish a?
epa aj ti so sara jas so devojka ti

ama Sara ne me saka ne me druze тага
i tebe tolku li ti se dopaga mojata devojka плазење

Изменето од paris25 - 15.Декември.2008 во 14:27
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,875 секунди.