|
Обрежување да или не? |
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Автор | |
sweet angel
Сениор Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da znam deka ti e ubavo,samo sigurna sum deka zadovolstvoto e namaleno
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..da mene mi e ubavo...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
sweet angel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prodolzuvanjeto na seksualniot odnos se dolzi na toa sto glavickata prestanuva da bide tolku cuvstvitelna.toa mozebi e dobro za zenskite,no ne znam dali e i za maskite.pozdrav
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
* Помал ризик за инфекции на мочните канали.
* Помал ризик за редок облик на рак на пенисот. * Нешто помал ризик за добивање на сексуално преносливи болести (СПБ). * Полесно се одржува хигиена на пенисот. * Помал ризик за карцином на грлото на матката кај партнерките на обрежаните мажи. ....i podolg seksualen odnos!zatoa zenski,ne se tumarajte vamu-tamu,tuku izberete go najdobroto od Makedonija |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
sweet angel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se somnevaj,definitivno se postignuva podobra higiena,zatoa sto ne postoi kozickata kade mozat da se sobiraat bakterii.pozdrav
|
|
polval
Група Регистриран: 23.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Obrezuvanje ne.
Se somnevam deka so obrezuvanje se postignuva pogolema higiena. Pogolema higiena se postignuva so koristenje sredstva za higiena, sto pocesto toa podobro.
|
|
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
whatever toj e sega dobar .pozdravce
|
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
sweet angel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam ni jas,bi trebalo da e strucno.a mozebi i zeznale nesto ,kojznae.a infekcija nemase.pozdravce
|
|
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam dali lekarot go napravil strucno, iako rizik od infekcija ima vo sekoja rana |
|
|
|
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi no toa e retkost, ili dobil nekoja infekcija |
|
|
|
sweet angel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
operacijata bese napravena od strucen lekar.ne znam zosto ozdravuvanjeto traese tolku dolgo.kako i da e toa bese odamna,pred dve godini.sega momceto e super,nema nikakvi problemi.pozdrav
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека претходниот пост дава јасна претстава околу постапките за циркумцизијата.Иако во кратки црти,опфатени се прашањата кои најчесто се поставуваат при донесување на конечната одлука. Доколку интервенцијата се изврши од страна на стручно лице,во специјализирана установа врз комплетно здраво дете-периодот на заздравување e олоку 7-10 дена,со одржување на упатствата што ќе ги даде докторот што ја извршил интервенцијата. Компликации при циркумцизија се мноооогу ретки...Некои од нив се погоре наведени(како компликации кои се резултат од хируршката интервенција),но понекогаш се случува и самиот пациент да е одговорен за појава на некоја компликација. Жал ми е за лошото искуство на sweet angel...жалам и што не пишала поопширно за нејзиното сведоштво за да одговорам(доколку знам,нормално) за проблемот со кој што се соочиле...Вака е неблагодарно да се нагаѓа.... |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve,Biba ke kaze....vo moe ime...Bib...???
|
|
sweet angel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za mamma
kako zazdravuva za nekolku dena?od kade e ovoj podatok?te prasuvam zasto jas bev svedok na edno bolno zazdravuvanje posle vakov zafat koe traese poveke od mesec dena |
|
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |