|
Романтични гестови...како .... |
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Автор | |
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Какви романтични пораки, можно е пак да се заљубам
Делфин, Гоцефбн благодариме Изменето од marence - 13.Мај.2007 во 18:44 |
|
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prekrasno receno. I jas bi igral taka.Ovoj komentar i jas bi go dal : Ljubovta e kako kristalna casha izvajana od solzi i treba da se neguva. Romanticnite gestovi treba da se del od taa neznost .Toa e igra, igra na srnata i zverot vo koja dominira harmonijata .... vo koja sekogas pobeduva neznoto sustestvo - nositel na mokjta za skrotuvanje na "volkot" vo nas. |
|
Make love and respect your profession
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,.............................i se rodi papuchar-ot!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da be, pa da mu se digne na taksistot
|
|
Debora
Сениор Регистриран: 22.Март.2007 Локација: Gabon Статус: Офлајн Поени: 162 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BAKNEZ VO TAXI
|
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se za ljubov!
|
|
Just love
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nejzinata slika od gaki ja vadam i i pokazuvam kade ja cuvam
|
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne vikaj dva pati.
|
|
Just love
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od antikvarnica, od prijatel go zedov gorniot del od srdnovekoven oklop i i uletav u kancelarija so nekoi cvekinja, a reakcijata bese urnebesna od nea i dvete nejzini koleski
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi se dopagja da mi donese chery ali so se vincto zaborajv
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas-------------> taa-------------> jas--------------> taa--------------> nie------------> sto povekje od gestovi sakate? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денска ми правеше сендвич со месо види, спид, некои луѓе си ги пазат девојките...затоа пак добиваат за возврат во иста мера |
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Романтичен гест: да ме викне на кафе или на вечера некаде надвор, посебно во работен ден... да ме однесе на кино или во театар... да ме гушне силно, силно, кога ќе се врати од работа
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |