|
Мрсни вицеви |
Внеси реплика | страница <1 45678 29> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На улица Ленинова во Скопје, една шмизличка седнува и нарачува макијато. Келнерот и го носи и си заминува, но таа повторно го вика да дојде кај неа и му вели:
- Веднаш да го смените ова кафе и да ми донесете ново, ова има мирис на пенис! Келнерот се враќа кај шанкерот и му кажува што се случува: - Девојката вика дека сака ново кафе, тоа и мириса на пенис. - Врати и го истото кафе и кажи и да ја смени раката со којашто пие. - му одговорил шанкерот |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпана отишла на гинеколог.
- Докторе аман помагај, сите викаат дека ми била многу голема. - Ај легни и рашири ги нозете… лелее колкава дунда, лелее колкава дундааа… - Е добро де, не мора по два пати да ми кажуваш! - А бе, вториот пат беше ехото! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некоја баба се возела во авион, арно ама во авионот имало терористи. Терористите на патниците им рекле да се соблекуваат од пола нагоре тогаш бабата прашала:
- Мора сите? -Да бабо мора сите. И бабата се соблекла, потоа терористите им рекле да се соблечат од пола надоле да се натртат за да ги ебат. Тогаш некоја плавуша прашала: -Мора сите? и бабата и рекла: Ќути мори и прави како што ти викаат! |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Градско девојче се омажило за богат селанец. И им било добро дури и
свекрата ја сакала, зошто се работела. Еден ден иде синот и и се жали на
мајка му
- Супер е жената мамо, ама не ми дава. Ај те молам речи и да ми даде? Мајка му се согласила и еден ден на кафе ја прашува снаава: - Ќерко зошто не му даваш на син ми, многу се жали? - Мамо јас дојдов тука да бидам домакинка, од стапови преку глава ми е дојдено. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Раскажува секретарката како шефот ја замолува да и даде 5000 денари и да ја ебне.
Секретарката си помислува: Ајде, ќе ги земам парите и ќе избегам, он со спуштени панталони нема да успее да ме стигне. Прашува другарката: -И што се случи после? Гадот ми плати во монети |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си пиел таткото ракија, а на масата стоел еден вибратор. Доаѓа ќерката и вика исплашено:
- Тато, што правиш? - Еве, си пијам ракија со зетот! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се шетале некои две калугерки во шума, ама ги фатило темница…
Враќајќи се накај манастирот ги пресретнале двајца мањаци и почнале да ги силуваат. Додека ги силувале едната рекла: - Прости му господе, незнае што прави! А другата дофрлила: - Мојов знае! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Решиле баба и деда во осумдесетите години да се посексаат!!!
Пробал дедото се... и трева, и вијагра... и ништо не помогнало да му се дигне патлакот!! На крајот земал две дрвца и го врзал со јаже. Подоцна разговарале двата јајника на бабата: - Видовме се' за овие осумдесетина години... и криви и прави и мали и големи... ама... ваков што го внесоа на носилки не сме виделе!!!! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко се пушта на некоја девојка:- Маче,ај ма дај ми, те молам дај ми,мал ми е,ти нема ништо да осетиш, а , мене многу ќе ми значи! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пациентката:
-Докторе, зошто после пушење цигара мислам само на секс?!? Докторот: -Ај прво да запалиме по една цигара па после ќе видиме што е работата!! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прават анкета во различни земји:
- Што ќе направите ако мажот ве изневерува? Французинката: - Ако ме изневери, јас ќе го изневерам два пати за одмазда. Американката: - Ќе го тужам и ќе му земам половина имот. Нигерката: - Па, јас ништо нема да му направам. Кај нас има закон во племето – ако фатат некој да изневерува за прв пат му сечат 10 сантиметри од членот. - А ако пак изневери? - Вториот пат му сечат уште 15 сантиметри. И пак ако изневери? - Како пак ќе изневери? Што ќе направи со тие несреќни 20 сантиметри што ќе му останат. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Си оди дома некое девојче , и го гледа татко си како и го става на слугинката од назад.
Веднаш девојчето отишло кај мајка си и и кажало што се случило дента , откако мајка и ја исчушала и рекла на керката : -Вечерва кога ке дојдат сите гости на вечера ти ке кажеш што направи татко ти денеска! -Се собрале вечерта сите фамилијарно и девојчето рекло : -Знаете ли вие што се случи денеска кај нас дома? -Сите ја гледаат и ја прашале во еден збор , што? -Денеска тате и го стави на слугинката од назад она ,она ... како се вика мамо она тебе поштарот што ти го стави во устата? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Типолошка определба на жена во кревет:
Астматичарка : "Ухх... уххх...угххх..." Ветеринарка: "Дај ми го, бику мој, дај ми го..." Учителка: "Да...така...многу добро...правилно...одлично!" Убица: "Ако сега престанеш, ќе те убијам!" Навивачка: "Издржи...ајде...уште..." Неинформирана: "Што е тоа?...Зошто?...Што правиш? " Оптимистка: "Да...да...дааа..." Песимистка: "Не...не...неее..." Сообраќајна техничарка: "Малку десно...не, не...малку нагоре...напред..." Верничка: "О боже мој...о боже мој..." Самоубијка: "Ох, умирам...ох,умирам..." Компјут. администраторка: "OK...OK...OK..." Учителка по англиски: "Ohhh, yes...ohhh, God..." Видовита: "Осеќам дека доаѓа...блиску е...еве го... умпфгррр!!!" Уплашена: „Леле што ми прави... леле што ми прави“ Математичарка: "Повтори... повтори..." Материјалистка: „Тоа злато... тоа злато мое“ Невина: “Ааааа.. ме болиии..аааа“ |
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мачо типови,
како им викаме на мачките:мац, мац како им викаме на пилињата: пи, пи а на свињите - тие сами идат |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |